Houtskool hamsteren

Vergeet WC papier. Zeker Hollandse. Al zou je van bepaalde zelfingenomen marketeerpolitiekers de schijt krijgen ( sorry aan een paar nl. Vrienden)

Vertrek nu.

Ik zeg: NU, en lees de instructies verder op uw Iphone.

Storm naar uwen Grand Bazar, allee eentje die niet staakt , grab een kar of twee mee, drie of vier, als ge een van uw kinderen ervoor ook hebt meegegrabt, en wring u tussen de hamsters in de file .

Aan de GB deze morgen

Begin te bidden dat ge voor sluitingsuur nog binnen kunt. Want morgen is het zondag en van de vakbond mag een kassierster op zondag niet werken. Ook van de ACV niet. Dus bidden helpt eigenlijk niet. Probeer eventueel transcendent mediteren

Houtskool is nu de hype. De rekken werden deze middag nog koortsig bijgevuld. Maar er komt schaarste. S C H A A R S T E . Read my lips.

En als ge op mijn aanwijzen nu aan uwen GB staat, en je hebt geen riante tuin of een luchtig dakterras om te barbequën, dan kun je natuurlijk verder blijven aanschuiven voor waardeloos WC papier. Sorry daarvoor.

Maar niet geklaagd !

Hier komt Largos’ herbe de provence op uw entrecôte-beurstip voor een zonnige Paasweek in uw gehavende portefeuille: gooi uw shitty WC papier aandelen weg

En koop houtskoolfabrikanten aandelen

Het zwarte goud

Nu kopen.

NU!!!

Largo, uw hot dog.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s