De wolk van Tsjerbilno. Women only.

« De wolk van Tsjerbilno is gestopt aan de Oostgrens en is dan bij wonder via het Zuiden van Lilliputes doorgereist naar het Zuiderbuurland Grosseputes alwaar hij opgelost is »

Loog de weerman, weer al, man. Al kon het ook een vrouw geweest zijn -we zijn voor gendergelijkheid- die liegen ook graag, tis waar. We moeten de waarheid over leugens in de ogen durven zien en neerschrijven. Wegens en omwille van onder anderen een paar van onze trouwe maar te duchten lezeressenfans. Chantal, Ann, Catherine Dominique et Jean Passe …( een anonieme travestiet) om slechts de strafste madammen te noemen. Bedankt, dames voor jullie aanmoedigingen en virtuele strelingen. Een hond weet dat te appreciëren. Ik ga u verder nog wat verwennen ze.

We zijn in de wolken. Pardon. Terug naar die van Tsjerbilno.

Die wolk was vanuit Bilnotjer over de Rijn richting Seine gevlogen. Nadat hij op de hoogvlakte van de Eiffel als bij Wunder weggekaatst werd, is hij als bij miracle op diens Toren in Parijs bljven hangen. Gustave stoeft er nog over.

Loog de weerman alweer, man.

Maar voor onze Man weer de Weerman was de wolk opgelost . Of het probleem daarmee opgelost was trok geen weermanbeliever zich geen leugen aan, zolang het in Lilliputes maar opgelost was.

De Koning van Lilliputes had weer eens zijn volk tot eendracht moeten manen, en dat in vol zonlicht. Ge moet het maar kunnen.

De big einders met bun dikke lullen, wilden niet dat de Tsjerbilwol wolk hun Schelde en Leieland vol melk, honing en varkensmest zou besmetten. Ze gingen vechten.

De little einders, die met een klein pietje, wilden niet hun zieltogende Maasvallei door de Grote Boze Wolk nog zieltogender zien geraken. Ze gingen staken.

Twas dus weer eens boel tussen dikke lullen die korte metten met korte pieten wilden maken, en tussen de hoge pieten van korte pieten die zich met dat gelul in de zak gezet voelden. (We hopen dat onze hongerige lezeressen met deze proza eindelijk nog eens geniepig geil hun gading en genot ervaren )

Maar de eikels waren er allemaal in getrapt. De leugen over de bevolking had de bewolking beneveld. Allee zoiets toch.

De Koning van Pipilutte zuchtte tevreden in het inheems Loppems: «Chérie il vaut mieux rester à l’intérieur l’année qui vient. Tsjerbiteno nous fait de l’ombre. L’occasion pour toi d’ailleurs de prier un peu pour qu’on ait un enfant. Nous devons rester cloîtrés dans l’intérêt du Royaume et de sa gentille population qui paie nos dotations et que nous nous devons donc de protéger en survivant. Les jardiniers fils de paysans flamins s’occuperont du Jardin de Kaelen. Les Wallons s’occuperont des grèves, pardon des drèves. Cet été, je te promets, mon petit nuage, nous irons au soleil à Estoril. Esto rilde de Koning van mentale stijfheid.

Loin du nuage.

En het belogen volk juichte hem toe op zijn korte verschijning op het balkon van het Koninlijk Paleis op 21 juli. Net voor hij met zijn onbevlekt onontvangen vrouw, met zijn broer , met Adamo , diens lief en Syphilis de Courpré -met wie hij volgens de overlevering zelden thuis maar altijd kuis is gebleven -op partnerruilreis wegvluchtte naar Estorhiet? ( Ça vous plaît, les filles?)

35 jaar later sterven nog altijd – voornamelijk vrouwen- aan kanker tengevolge van Tjernibol die om het klootjesvolk kalm te houden niet over ons land is gepasseerd.

Houd ze dwaas , we blijven de baas.

Uw waakhond met gigantische eikel. Fan van die andere waakhond met kloten aan zijn lijf: Geert Noels . We hadden voor de Corona veel vroeger kunnen ingrijpen, maar het plebs moest niet in paniek gebracht worden.

Faites de beaux rêves, Mesdames. Espérons que l’histoire n’est pas en train de se répéter. La mienne reste à disposition 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s