Posttraumatisch colateral mental disorder

-Ze hebben hem niet geduwd, waste justitie zijn mani pulite schoon

-Ik (cursief): Wie? De werkgever die hem achtervolgde? Ze hebben hem wèl geduwd.

-Ze waren niet op het dak, er was maar één paar voetsporen. (Uw zoon is bijgevolg schuldig aan zijn dood. ( Prijs u gelukkig,) dit is dus geen moordslag in juridische termen. Case closed. Sterkte nog.

Ik bleef verweesd achter met (het nog bloedend moordwapen in mijn hand : zijn GSM met) dreigmails van een professionele hacker en van zijn werkgever. Met een site met de de beste spots om zelfmoord te plegen in Gent. Op nummer één ( niet tevreden geld terug) een appartementsgebouw op de Watersportbaan…

-Ik was hem uit het oog verloren, pinkte de blinde dokter een traan weg. Sorry. ( We hadden het kunnen vermijden/ Hij zou beter blinde darmen opereren) . Tjah, drie per dag in Vlaanderen,erg. (Heft zijn schouders in onmachtige onschuld op)

-Mijnheer Pastoor sust: God schenkt vergiffenis en toont begrip ( of sist: voor de zonde van die zelfmoordenaar)

-Drie leeuwen en een paardekop in Sint Martinuskerk. ( We serve voor de show en voor de fiscale aftrekbaarheid! Li-ons kent Li-ons alleen als het ons servet)

-Drie zelfdodingen per dag in Vlaanderen, amai, ik zou niet in uw schoenen willen staan,mijnheer de dokteur. Ocharme, wat een job.

-De flikken: we begrijpen het ook niet. Het appartementsgebouw waar hij ging wonen was maar twee verdiepingen hoog. Daar spring je toch niet van als je echt wil sterven? Bent u trouwens wel zeker dat hij wou sterven?

-ER UIT incomptetente flikken!!! Beseft U wel dat ik jullie loon betaal! On-mensen, idioten. ER UIT!!!

-Loslaten mijnheer, loslaten. Of we dienen klacht in voor smaad aan…

-ER UIT parasiete nietsnutten. Ambtenaren.Belastingvreters. Laat MIJ los!

-De Mindfull goeroe: hoezo loslaten? Alles is zoals het is. Diep ademhalen, in en uit. Geef het gewoon een plaats.

-Een plaats? Parkeren? Een leven een plaats geven??? De parking zit overvol !!!

– De goeroe (zucht verlost): 50 minuten, uw tijd is over (zoals die van mijn zoon trouwens), het spijt me ( ik had U graag nog een extra uurtje gegund en aangerekend, maar ik heb gelukkig nog meer belangrijke patiënten.) Het is vijf en zestig Euro. Dank u. Ik zal u een plaats geven in mijn agenda voor een afspraak, speciaal voor U, volgende week …( Ziet u, een plaats geven…als ik het kan, kan u het ook. ) Oefen daar ook op: plaatsmaken. ( ik zit hier niet op mijn plaats).

-De croque monsieur : Ja, een hedendaagse designkist in duurzaam hout. Veel gevraagd. FSC certificaat. (Uw zoon zal langer mee gaan) . En ze staat in promo ook nog (als je er twee koopt ?) Alleen contant geld, graag ( je weet nooit. En voorafbetalen kan ook).

Alles wat geschreven staat heb ik meegemaakt en kwam deze nacht brutaal in mij op. Weliswaar dans le désordre, zoals het bij een nachtmerrie hoort. Dit is de laatste zeven jaar allemaal gezegd door “professionelen” die schaamteloos, ongestraft en fluitend door het leven blijven gaan en er alle belang bij hebben om de problematiek te onderhouden. Geen grein empathie. Tussen haakjes staat hoe ik er mij bij voel of voelde).

Show must go on.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s