Le droit du sol

Het wordt tijd dat ze de Koningen afzetten. Enfin, je bedoule : eerst de Gouden Kroon van hun hoofd afzetten om ze te smelten. Neen, niet de hoofden, wij zijn geen barbaren. Trouwens in die hoofden zit niets in, zwijgen ze vooral in het Frans in Zevenkerken. Na de Kroon, en als ze niet willen afgezet worden, wordt het dan tijd om hun benen, af te zetten. Waarna ge ze dan zelf kunt buiten dragen en in de greppel der geschiedenis dumpen. Komaan zeg, Koningen. Middeleeuws gedoe en opium voor het plebs. En die prinskes fourrés. Aandoenlijk.

Het wordt tijd dat ze de Navelstaarders van Antwerpen op de parking afzetten. Net zoals die trouwens ooit de plaat hebben afgezet. Nu mogen ze die, wat ons betreft, ook poetsen. Die enge -zogezegd identitaire maar eigenlijk economische- prikkeldraadspanners op stinkkousevoeten. Die- bijna incestueus – aan het flirten zijn met de Vlaams Aanhang Belhamelse Behangers en zodoende nog meer haat en polarisering aan het formenteren, of was het fornikeren zijn,omdat ze zelf niet alleen kunnen ma…….eren ( maneuvreren).

Het wordt tijd dat de achterhaalde achterbakse achterhoede achterthoekse Sossen hun luie vakbondslui met hun kl… ( kleren gekocht bij Primark) naar China sturen om daar orde op zaken te zetten. Zodat zowaar zodoende zoden aan de zondvloeddijk gebracht worden teneinde de Primark shirt duurder te maken dan pakweg een Armani of een Dior. SP et NVA : le même combat.

Het wordt tijd dat de Tsjeven stoppen met hun christelijk-moreel arrogant gekraai en hun even christelijk-immoreel irritant gegraai .

Het wordt tijd dat de Meritokrate Voluntaristische Liberalen het door henzelf verfoeide Nepotisme en overboord gooit.

Het wordt hoog tij.

En als we wachten tot Groen gelijk krijgt , zal het overtijd zijn.

Zo, wat maakt het allemaal uit.

Nihil novi sub sole. Buiten het feit dat hij almaar meer brandt.

Een gedachte over “Le droit du sol

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s