Kristen Kris Kras

Kristen Kris Peeters liegt. Dat zijn we van Tsjeven gewoon, zegt de uitgegeeuwde politieke twijfelaar zoals ik en misschien wel u.

De minister van Werk, Economie en Consumenten, belast ( enfin: U betaalt wel de belasting) met Buitenlandse handel, Persoonlijke Armoedebestrijding ,Gelijke Kansen- voor Parlementariers -,en Mensen met een beperking – opgericht voor zichzelf- neemt zijn mandaat van Parlementariër niet op.

Er zijn Godverbiedtevloeken toch nog dertien in een dozijn über Tsjeven die bang zijn dat ze naar de hel gaan als ze niet voor de Tsjeef Dave en Vee stemmen. Mijnheer Pastoor heeft ze afgedreigd de Zondag voor de kiezing. T’was dat of een pijpke in de biechtstoel.

Wel, ze hebben voor een Kristen Kris de leugenaar gestemd.

Den Kristen Kris heeft namelijk gezworen dat hij zijn parlementair mandaat zou opnemen. Op het hoofd van zijn vrouw, zijn vermoedelijke maitresse, zijn kinderen ,zijn kleinkinderen en zijn betovergrootvader, Menheerke Peeters die aan de Vlaamse Peetersstoof al vijf generaties lang Paternosters aan bet aframmelen is.

Voor niets.

Mogen allemaal op het IS schavot, de Peeterkes, tenzij ze zich nog tijdig tot de Islam bekeren. Nen Tsjeef in overlevingsmodus draait daar zijn hand niet voor om. Laat staan dat het de hand van een Rabbijn is.

STOP! Ok .We stoppen ermee.

Kristen Kris gaat naar Europa. Voor de vetpotten. En om de mensen te Kerstenen waarschijnlijk. Godfried van Bouillon.

Naast de torenhoge belastingvrije salarissen en onkostenvergoedingen moet Kristen Kris maar één motivatie hebben . Als hij niet meer herkozen geraakt binnen 4 jaar, een grotere uittredingsvergoeding te krijgen dan de torenhoge die de Kremkerre een paar dagen geleden heeft binnengerijfd na zichzelf ontslagen te hebben.

Ne mens is niet voor niets minister van Gelijke kansen geweest.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s