Uit de spiegel getreden

( spiegeltje spiegeltje aan de wand, wie is het onbeschaamdste varken van het land?)

Denkt ge dat Doornroosje of Sneeuwwitje een uittredingsvergoeding gekregen hebben nadat ze uit een lange slaap ontwaakt werden door een kussende Prins op een wit paard ?

Denkt ge dat echt?

Tarara .

Gij gelooft nog in sprookjes zeker?

De uittredingsvergoeding van Doornwitje en Sneeuwroosje bestond uit een kleine of zeven of tien, die stande pede en stande hetero verwekt werden door de Witte Prins of was het zijn Wit paard. Het doet er niet echt toe.

Uittredingsvergoeding ? Wassen plassen koken strijken kussen neu …. riën aaien en naaien. Dat was hun lot na hun diepe slaap.

En toen kwam gerechtigheid.

Ene Lepold ene kwam zoals elke nacht terug van een stomende sessie in een beruchte sex cinema op Sint Pietersplein en riep eerst zich Koninklijk zelf, dan het Parlement en dan de Senaat in het leven om orde op zaken en om gerechtigheid te brengen op straat en in de sex cinema’s.

( mooie slapende prinses, net voor een parlementaire kus van Sieg Heil Friet Brackwater die haar in een lelijke pad zal incarneren. Een zebrapad, zodat iedereen erop en erover kan en er dus tenminste nog iets aan heeft)

( Judas. Of was het Sponsius Spolatus, of een hybride van beiden vermoedelijk)

Sindsdien kunnen de mensen die willen slapen, ervoor betaald willen worden, en na hun slaap een eeuwigdurende uitdiensttredingsvergoeding willen opstrijken zonder te moeten kunnen strijken, zich laten verkiezen in Parlement of Senaat door het plebs dat daartoe verplicht wordt en er niet alleen zijn panem en zijn circences, maar ook zijn sexstreamingabonnement moet voor opofferen.

( Loctsocialist die aan bet uitleggen is hoe hij de Martelkampen van Vlaams Behang heeft overleefd door onbeschaamd zijn Partijvoorzitter aan Kolonel Von Grieken aangegeven te hebben)

(Parlementslid die op te grote voet leeft, en al twee uur aan een stuk, al snurkend en met gesloten ogen, zijn veters van zijn bijgevolg te kleine schoenen probeert los te krijgen teneinde op zijn kousevoeten weg te glippen).

Tjah. Hoorndoosje en Witmeeuwtje zijn ocharme te vroeg uitgetreden.

Maar ja. Liefde is blind.

Een kus van een Witte Prins of eentje van Zwarte Sieg Heil Friet. Ik zou ook niet twijfelen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s