In the year 2025

Koning ex-Filip zit zich te vervelen en te vervellen in Motril. Een studiootje afgehuurd in het Zessterren Palace Hotel Fabi & Bobo.

Nostalgie van de tijd toe hij daar als kleine Prins Koningske aan het spelen was, die hij nooit wou maar wel zou worden. Laurent kreeg de rol van hofnar. Zus Astrid persoonlijke verpleegster van de koning. Mama en papa spelen, weet je wel. Paola lag te bruinen in de zon met Adamo. En Beerke werd regelmatig stante pede in Belgie teruggeroepen door zijn Hofworstleverancier VDB om te oefenen in het maken van buitenechtelijke kinderen. Nen Boëlzoeker is Albert altijd geweest.

Afijn, terug naar 2025 dus. De Koning verbannen in Motril, zijn SInt-Helena. One way ticket van Ryan Air. 39 euro . De laatste Koninklijke aanslag betaald door de belastingbetaler.

Ward De Bever, de Nieuwbakken Keizer van Republiek Vlaanderen heeft het allemaal geregeld. Of was het ontregeld. Na een slopende record Formatie en vooral Deformatie periode van vijf jaar tien maand en en zestien dagen is de coalitie eindelijk tot stand gekomen. Vlaams Behang , Navelstaarders vol Apenoten, en Tsjeef Dave en Vee.

Nazis pendant les guerres et Catholiques entr’elles. De taktiek van de Saxen-Coburgs nu door de Vlaams- Nationalisten tegen het Koningshuis toegepast ! Stel je voor. Die aanstellers.

Gott mit uns und vooruit met de deusjevoo of de geit! De Walen buitengesjot met wat vrienden en een skild. De transmigranten naar De schachten van Charleroi gedeporteerd. Tenzij ze Nederlands praten en geldige Panamapapieren hebben. De Kerk weer en ere gesteld. Op het puin van de nog smeulende Moskeeën gebouwd.

Ja, zijn Royaume was gepasseerd. Nog een tijd had Philippe zich met enkele honderden Royalisten in de Kapel van Laeken verschanst, maar het mocht niet baten. De lakens waren elders al uitgedeeld.

Philippe overloopt regelmatig de krantekoppen:

Januari 2026 : Kolonel Van Grieken zet het Boerenoffensief in : Kaapstad belegerd door Vlaamse Keizerlijke Troep(en)

September 2026 : De Koltan is van ons! Luitenant – Kolonel van Grieken en van Kaapstad zet zijn zegetocht voort! Kongo wordt ingepalmd! Na veel handjesgekap wordt de eerste Nederlandstalige School in Wardville ( Congolees voor WardStadt, wat niemand daar begreep) opgericht. Chinese kolonisatoren op de vlucht . Van Grieken Rommelt verder en trekt naar de Middellandse Zee met zijn Schild, zijn Vrienden en zijn zwembroek.

December 2026 : Na Algerije, nu ook Gibraltar Vlaams: Skild en Vriend Troepen rukken daarna op naar Motril om laatste Royalistisch bastion in de kiem te smoren! Oorlog tussen Vlaanderen en Engeland dreigt om Gibraltar.

Januari 2027 : Grom Van Tieten wordt op het Schoon Verdiep door Keizer Ward als Tweede Slimste Mens van Vlaanderen tot Onderkeizer gekroond. Hij krijgt een wijngaard van 20.000 Hectare bij Kaapstad om er Vlaamse Azijn te kweken.

Februari 2027: Hik Van Tommen, palmt Breda en Rotterdam in. Oranje wordt bruin.

April 2027: Den Haag staat in brand. Exodus : Amsterdam loopt leeg, behalve haar Grachten. Koning Willem en Maxima op de vlucht en op de KLM vlucht, huren studiootje in Aruba.

September 2027 : Het Verenigd ( Noord en Zuid ) Keizerrijk Vlaanderen is een feit. Keizer Ward De Bever bouwt metershoge dammen rond zijn Keizerrijk om de Noordzee en Transmigranten tegen te houden. Trom van Gieken wordt Minister van Nieuwe Vlaamse Kolonien en Vlaams-Internationale Hegemonie en werkt aan een Grote Alliantie met alvast, Italie,Oostenrijk, Hongarije en Polen.

December 2027: Ward De Bever verslikt en verstikt zich met een overdosis Pornokaldieetmiddel. Grom van Tieten in verdenking gesteld en levenslang verbannen naar Nederlands Guyana.

Philippe moet de lectuur van zijn Libre Belgique pour les Mohicans even onderbreken , de telefoon rinkelt … allo, à qui ai-je l’horreur?

Januari 2028:Tsjevin Hilde Crevette roept Koning Filip terug naar Belgie en samen roepen ze het Herenigd Koninkrijk Belgie uit . Dit bestaat uit: Noord en Zuid en Zuid Zuid ( Wallonie) Belgie , Belgisch-Congo , Belgisch Zuid Afrika , Belgisch Guyana en Belgisch Aruba . Crevette wordt Aarsbisschoppin en Vice-Koningin van het Koninkrijk en mag geregeld op de schoot van Flupke zitten en daarna zijn biecht afnemen.

Fabiola herrijst uit haar graf van vreugde en wordt zalig verklaard door Crevette.

En Laurent dans tout ca? Verbannen in Belgisch Aruba. Het schijnt dat hij er een affaire heeft met Maxima.

Den appel valt niet ver van de boom. Zeker als het een oogappel van oranje is.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s