Sell in May and go away

Mijn baasje heeft voor ons een nieuw visitekaartje laten drukken:

Largo&Winch

Brexit Consultants

London & Derry

Dat staat hé?

We zijn de eerste professionele smeerlappen die van de onwetendheid van onschuldige verlorengelopen targets zoete broodjes of liever tender tenderloin gaan bakken.

Wat Largo&Winch Consultants doen?

Eerst hun honoraria bespreken met de Gebrexiteden of Brexiterenden die uit wanhoop over onze gigantische Gouden Dorpel zijn gestrompeld.

De Honoluluraria zijn niet van de poes. We zijn niet voor niets een hond.

(Afbeelding van Brex die shit)

Maar de doorsnee Gebrexitede is zo radeloos dat hij de tarief van tien everzwijnhespen per Hour zonder twijfelen slikt. Voor de Vizla’s en voor al mijn teefjeslieven van alle rassen-inclusief bastaardinnen- hebben we trouwens een vriendentarief van vijf kippebillen per Hour voorzien. Met kippessaus.

Anderzijds, voor diegenen die een Brentrance Consultancy Session willen, is de tarief twintig Amerikaanse Bisonhespen. Die Brentrancers zijn sowieso gek en betalen dat met plezier.

Teneinde ons Consultancybureau Largo&Winch bekendheid te geven, hebben mijn baasje en ik beslist om u vandaag één gratis advies te vernelen. Verlenen.

Op die manier kunt u de kwaliteit van onze consultancy beoordelen, en inzien dat tien everzwijnhespen hiervoor een peulschil of liever een everzwijnschil zijn. Of een paar bloedworsten.

Hier komt het eerste dringende en dwingende advies: Verkoop NU!

NU! Consultanteren wij. NU!!!

U vroeg wat? Wat verkopen?

Ha juist.

Uw appartement aan de Kust. Op de volledige strook tussen Calais en Le Zoute.

Dat zal in May en na May niets meer waard zijn.

Largo & Winch Consultants hebben insider information afgetroggeld van een Schijngeilige op Uwgeldbeluste Politieker (Quintuple Pleonasme).

Neen, niet noodzakelijk een Loftsocialist, er zijn ook veel anderen Pleonasten, gij partijdige lezer.

Die II ( Consultants jargon voor Insider Information) is de volgende : Europa vraagt aan Joekee om als compensatie voor de Brexit een parking voor vrachtwagens te bouwen die reikt van Cap Griz Nez tot aan ’t Zwin.

Reden: De douaneformaliteiten door de Incompentente Pedante Pedof…(stop er zijn kinderen die meelezen) Douambetantenaren zullen volgens Experten een week of drie in beslag nemen. Er zullen gemiddeld een miljoen driehonderd zeventigduizend acht honderd drie en zestig vrachtwagens permanent geparkeerd staan tussen Calais en Cadzand.

Als je ze achter elkaar zou parkeren is dat de afstand van het Transmigrantennaftestation van Drongen-Gent-West tot aan de Vodkaraffinaderij van Vladivostokkendverkeer-Oost.

Daar is dus plaats voor nodig tussen Calais en Cadzand.

Een niet meer NVA minister in niet meer lopende zaken wou het Keizerrijk Vlaanderen vergroten door de parking op te winnen terrein in de Noordzee of op Kunsteilanden te bouwen. De Groenen zagen Groen, de Compagnie du Zoute zag poen , maar ze vaarden of liever voerden het idee af.

(Eilanden voor vrachtwagens of voor transmigranten, Project van ene TF)

Dus moet de fantastisch-mooie appartementsrij aan de dijk, waar je al uw spaarcenten, en vooral die van uw schoonmoeder- die je heel uw leven hebt bekritiseerd, gij schijngeilige pleonast- hebt geïnvesteerd, met het zand gelijk gemaakt worden .

In de plaats daarvan komt een ruime rustige mooie aangename parking, met zicht op zee. Met faciliteiten. Elke vrachtwagen zal over een strandcabine beschikken waar hij zijn illegale transmigranten voor een paar weken in kwijt kan . De behoeften kunnen in de zee behoeft worden.

De garnalen zullen hiermee Thaise afmetingen krijgen. De brexittige Vlaamse vissers kontent.

Win-win.

Het overige laten Largo&Winch Consultants u uzelf inbeelden. De kracht van de suggestie.

Maar zeker is: Verkopen. NU!!!!

Heb je nu nog niet gebeld naar uw Immobilienmakelaar: Agence du Coqu? De L’ Amère du Nord? La banc de sable?

Doen. NU !!!

Dit was het dan. Een topje van de Brexitijsberg en ons bijhorend Advies. Het was twee uur. Je hebt voor één keer net twintig everzwijnhespen uitgespaard, lieve lezer.

Lees vanaf volgende week onze betalende Consultancy case.

“Vrachtwagenparkingplaatsen aan de Belgische Kust. Het nieuwe Eldorado voor de investeerder? Een kosten-batenanalyse”

Maar eerst uw flat aan zee verkopen. NU!!!!

Largo&Winch Brexit Consultants London. Derry. Le Zoute.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s