NVCA

De NVA is herdoopt tot NVCA . Neen niet : Wai Em Cie Ee.

Wel : En Vie Cie Ee.

Navelstaarders van Vlaanderen en Christelijk Assyrië.

De Bijbel kennen ze al, de Assyriërs. Van in de tijd van de Kruistochten , het beste wat Vlaanderen is overkomen net voor de temps béni des colonies. Of was het omgekeerd?

Open de haakjes:

De Koloniën! Dat was inderdaad nogal nen tijd.

Leopold II , de Erecteur van de bij Gentenaren zo geliefde Koninklijke Sex Cinema Leopold op Sint Pietersplein, daar danken we alles aan.

Maar cinematografie was maar één van de hobbies van Bertie.Had ook een stuk grond liggen die de helft van Afrika bedroeg en tapte daar rubber voor rekening van Durex, een sponsor van zijn cinema en van dit artikel. Al haben ze het niet gewusst.

Niet voortklappen: het schijnt dat de Bère in Afrika met zijn handen stond te klappen terwijl zijn toen reeds vetbetaalde ambetantenaren, de ongehoorzame negerkens hun handen stonden af te kappen.

Dat was nogal nen tijd! Geen pottenkijkers . Handjes draaien koekebakken vlaaien . Ge wilt me niet geloven hoe lekker dat dat is !

Stokvis. Why T F stokvis? Zullen we later eens etymologisch onderzoeken.

Want Terzake . Diamanten, Kobalt , Nikkel , Bikkel , alles wat hard was als nen bikkel werd uit de grond gehaald . De hele Tabel van Periodieke Onthouding van Mendeleev / Helium , Neon , Argon, Krypton, Xenon incluis. Zware metalen werden door en zoals de Congolezen opgelicht uit de mijnen. En den uwen. Want de Congo was van ons. Nu nog altijd trouwens. Alhoewel, met die Chinezen moeten we wel beginnen opletten…

Coltan was de uitzondering. Waardeloos. Smeten we met de hand en met de afgekapte handen weer weg omdat Steve Jobs Jobs Jobs werkloos was. Hij wou de smartphone uitvinden maar werd geboycot door Bell Telephone die in ’t Stad de Bell Toren had opgericht , zeg maar Den Bell, de Silicone Valley Tower aan De Schelde . Was hoger dan de Kathedraal en de Boerentoren samen, maar dan zonder Klokken , Koeien, Toeters of Bellen.

Den Bell prijkte en preekte tot eer en glorie van de draadvolle telefoon en van de snottebell.

Ertsen en Nertsen van alle allooi werden uit onzen Congo uitgevoerd, en het slavenvolk gechristend en met bananen gevoerd . Hoe ze die zonder handen opaten, zeggen de geschiedenisboeken niet. Maar van die tijd dateert toevallig wel de eerste Congolese hongersnood. Vive le Roi !

Maar soit! Die sex filmpjes in cinema Leopold waren nochtans niets ten opzichte van de harde porno die Godfried van Kippenbouillon in Assyrië had geserveerd.

Sluit de haakjes.

Verkrachtingen . Moord, brand , Clorophillie, Pedonecrofilie, Filatelie, Tauromachie, Equifilie, Misdienaarfilie, Cynefilie… , en doe zo maar voort.

Drie weesgegroetjes en twee onzevaders en de bouillon werd niet zo heet gegeten als dat hij geserveerd werd!

Godfried heeft daar tussen Tigris en Eufraat een bouillon aangericht, waar de Assyriërs na duizend jaar nog altijd niet goed van zijn.

Staat niet in onze geschiedenisboeken , de monniken hebben dat vergeten overschrijven. Die smeuïge passages voor hun eigen gebruik gehouden.

Godefroid et les petites Assyriennes! Lievelingslectuur in menig Episcopaat. Zelfs de Paus brengt er graag zijn Pauzes mee door, wordt er in de Vaticaanse gangen gepreveld.

Godefroid n’a pas froid partout. Is zijn favoriet.

Ehwel het was tijd om te boeten vond de N-VA terecht. We gaan ons schuld van de genocide goedmaken , excuses aanbieden . Gelijk in Rwanda. Aandoenlijk van schijnheiligheid.

Aan die Assyrische verchristelijkte krachtenen, die verachtelijke chrysanten , die verkrachtelijke kristallen hebben we onze excuses gepresenteerd en aan een honderd of twee ervan een VISA uitgeleverd om hier onze leeggelopen Kerken weer te vullen.

Niet om te slapen zoals Goddeloze Transmigranten in de Kerk van Zeebrugge.

Nein! Om er te bidden voor Onze Lieve Vrouw van Vlaanderen en Assyrië.

Waar zijn er trouwens nog van die Verloren Christenen die terug naar de Heimat willen ?

Wie fluistert : Zuid-Afrika ?

Hallo Theo ! Zuid-Afrika… Maar natuurlijk!

We kunnen daar ook nog onze handen besmet met diamantbloed zuiveren! Wie weet krijgen we anders wel AIDS als we die willen blijven verhandelen in de Pelikaanstraat.

En laat ons ook een honderd of twee van die Diamantslaven uit Kimberley terug naar Vlaanderen importeren. Ze brain-en handwashen als ze die laatste nog hebben , en onze Mani zijn weer Pulite. Vlaams kennen ze nog van in den goeie ouwe Aparttijd. Al is het Hollands, maar soit.

En nu allen tesaam in de goedgevulde Parochiekerk OLV van NVCAZA :

En Sarie Marijs die zakte door het ijs en kwam op de bodem terecht . Daar kwam een krokodil en die beet in haar b…

Oo Oo … Stop!

Verder te zien in Cinema Leopold.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s