Geile hesjes

Wat vind je van mijn hesje?

Ongelooflijk toch hoe de mode een mens, laat staan een beest kan transformeren. Ik ging haast zeggen transmigreren, naast geile hesjes, ook zo een modewoord trouwens.

Baasje kwam terug naar huis met , in zijn Trotskistische linkerhand, wat kasseien die hij uit de straat had uitgebroken om volgende zondag op de flikken te gooien. En, rarara, wat had hij in zijn aaiende rechterhand ? Juist!

Een hesje.

Echt geil, vind je niet?

Ik kan nu nog ongestoorder als vroeger overal mijn poot op heffen. Niemand die nog wat zegt. Ik traanGAS-kak zoveel ik wil. De drol wordt vanaf nu elke zondag door de wanordelijke diensten, net zoals mijn mening trouwens, toch weggespoten.

Anarchie. Sous les pavés la plage. Lekker en comfortabeler om er een GAS-kak te deponeren, trouwens. Niemand die nog iets zegt. Ça chie toch de partout.

Het moest er van komen! Het werd hier zo saai. Zo rustig. In mijn welvaartstraat in mijn welvaartstaat.

Nihil novi sub herfstwatersole. Neen, ook geen viswaterzooi, jij taalonkundige niet slimste mens van Vlaanderen en de rest van de Wereld.

Geen aanslagen. Het is alsof de Bekaertdraad die Onze Leider rond onze Republiek Vlaanderen wilt spannen al gesponnen is.

Niets spannends meer.

Waarschijnlijk zitten alle IS-Mohikanen op de schoolbanken van de Nieuwe Scholen van de Vlaamse Toekomst, ter Integratie. A van Kat , I van Vis , O van Theo….

Saai.

Okee, nog eens het jaarlijks geruzie rond ons’ Sinterklaas die de negers uit de slavernij verlost heeft, wat we hem kwalijk nemen.

Maar voor de rest, niets.

Niets om te schrijven, niets om te blijven.

Ahaaaaaa……!

Volgens mij was de eerste, die zo een geil hesje aangetrokken heeft, een werkloze journalist.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s