Hesjemenou

654431B1-08CD-41EA-96F1-DC85BAA29D13

Gedaan met avondwandelingen.

Baasje durft zijn geel hesje niet meer aan te trekken. Uit vrees dat de NVA Gestapo hem neerknuppelt.

Een  nieuw   excuus van onze Leiding- en vooral Lijdengevenden  om  baasje  letterlijk en figuurlijk neer te knuppelen en hem in de bak te draaien of hem onze Vlaamse Deelstaat uit te wijzen als een ongewenste Vlaamsonkundige Transmigrant.  .

Er wordt met baasje afgerekend omdat hij  verslaafd  blijkt te zijn en hierdoor onze planeet kapot maakt.

Verslaafd aan olie .

Frituurolie denkt in eerste instantie de frietetende lezer. Ja,dat is waar. Dat ook . Maar dat is  slechts marginaal ten opzichte van een andere verslaving. Zonnebrandolie ? Ja wel eens met momenten , al beweert baasje dat hij er periodiek van afgekickt is . Tip : hij gaat daarvoor bij de Anonieme Zonnebrandoliesmeerders. Clean tot in mei-juni. Dan laat baasje hem weer gaan en zonnebrandoliesmeert dan meestal opnieuw stiekem.

Het vlees is zwak. Denk ik dan maar terwijl ik gedeprimeerd naar mijn vegetariche brokken kijk.

Stookolie ? Neen baasje geeft gas. Of liever stookt op gas. Nog zo’n fossiele grondstof die onze beleidsleiders overdadig gaan taxeren om hun torenhoge wedde  en dat van hun leger hielen- en nog wat anderslikkende politiek benoemde  ambetantenaren te betalen.

Neen . Mijn baasje is verslaafd aan Diesel. Naast een modemerk is dat ook een olie .

De fout van de politieke ambetantenaren die op zoek zijn naar  alle mogelijke middelen om de laatste cent uit de zakken van mijn baasje te grabbelen om zichzelf financieel in stand te houden.

Hoe doet een rotte politeker dat?

Eerst een verslaving in de hand werken . Dat is zoals met de Lotto , met succes gerund door onze Staat. Liegt de gokker in een chronische financiele miserie en afhankelijkheid .

Dan met de Oliegarchen  van Mobil Total Shell en Kioe eet gaan praten en ze aanmoedigen om een kartel te vormen wat  verboden is . Want om de verslaving profitabel te houden  door  de prijzen kunstmatig  hoog te houden moet het kartel waterdicht  functioneren .

Dit Heilig Principe wordt  gedoceerd op de Faculteit van Medellin, waar het afkomstig van is.

Dus eens de  kartelafpraken oliedicht zijn , hef je woekertaksen op de woekerprijzen.

En als de fossiele oliegrondstof uitgeput is. Schakel je over naar groene stroom . Laat twee maximum drie triopolisten toe . Laat ze hoge prijzen afspreken . Hef er nog hogere taksen op en daar bloeien plots groene hesjes op de bermen…

Het gaat hen niet om de duurzaamheid van de planeet. Het gaat hen alleen om hun persoonlijke vetbetaalde politieke duurzaamheid.

Verslaafd als ze zijn aan de overlevingsdrang van mijn baasje .

2EF9B05B-13BC-4A0C-A7D5-F01F2AFAC6F3

Een gedachte over “Hesjemenou

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s