Les bons Aryens

 

9316B59A-496C-481A-94CB-44A3570C5B37

Baasje giet een scheut racistische witte melk in zijn, via poenscheppende traders getransmigreerde, zwarte koffie die, zoals de veroordelende wereld rondom hem, te bitter smaakt.

PETA ,het Amerikaanse GAIA, gaat ons nu een nieuw slecht geweten schoppen omdat we,houd u vast, WITTE melk drinken. Symbool van onze blanke arrogante superioriteit. Arysche melk. Alsof het sperma was. Niet slikken.

Waarom  die verdomde zwarte koe geen zwarte melk produceert, vroeg baasje zich nog af. Het is niet omdat je hem in het zwart bij een laatste  overlevende keutelboer kunt kopen, dat hij dat ook is, loeide baasje nog gefrustreerd als een ongemolken koe die op springen staat.

De Heiligen Stassano en Stabilac.

Dat waren, na wijwater misschien,de Heilige drankjes die de Nonnekes van Saint Pierre,waar baasje zijn kleuterbroek heeft gesleten, hem serveerden tijdens de speeltijd  van 10 u en van 14u 30.

Onder het welwillend oog van Koning Boudewijn den eerste en Johannes Paulus den drie en twintigste. Was me dat een groot gezin zeg. Maar ja, voorbehoedsmiddelen,  dat mocht niet van hem. Eigen schuld dikke bult. Daarbij als ge de moedermelk met zoveln moet delen, dan kan dat niet goed aflopen. Johannes af. En Paul den zesden, wiens papa aan periodieke onthouding deed, kwam met zijn kazuifel en zijn mijter als baas van ‘t Vatikaan en de Banco Ambrosio. Of was het Monte di Paschi.

Terzake. Termelke liever.

Witte en roze ( voor mietjes) melk en Yoghurtjes. Pure zuivele zuiver. Pardon zuivere zuivel. Van Vlaams-Katholieke koeien afkomstig. Gedoopt door Mr Pastoor-van-den-polder onder de Ijzertoren.

Jaren heeft baasje zichzelf hiermee gezuiverd en de Boerenbond gesponsord. Alles voor Vlaanderen, Vlaanderen voor de Koeien.

Toen kwamen de Hollanders met-zoals hun Heineken- smakeloze gereformeerde melk die waarschijnlijk niet zuiverder maar wel goedkoper was, want vermoedelijk aangelengd met water wat gecompenseerd werd met diabetes- en kankerverwekkende toeslagstoffen.

De mercantiele Nonnen hebben, de wetten van de elasticiticieit van vraag en aanbod indachtig, de  prijs van de melk aan de ouders van mijn baasje verhoogd en met de woekerwinst biechtstoelen gekocht. Niet om er zelf in te gaan zitten, natuurlijk.

Witte melk en schuldgevoelens …

Baasje staat geeuwend op en gaat hem nen onzuivere bruine Cécémel gaan drinken, tiens. Van Campina.

Hij zal het wel opbiechten aan de Heiligen Stassano en Stabilac.

Alhoewel , verwittig ik hem, dat wordt moeilijk : die biechstoelen zijn bezet door rasonzuivere transmigranten.

 

 

 

 

 

Een gedachte over “Les bons Aryens

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s