Au nid soit le mâle qui pense

 

4E52F272-FF9E-4E63-ADE9-459AB4DC63C4 Mijn baasje is een pedante frankofiel. Altijd beter dan een franke pedofiel, zal de kritische lezer me in de biechtstoel toefluisteren. Dat is waar. Een Mars en een Bounty en we spreken er niet meer over.

Baasje zit dan plots Franse spreuken te broebelen. Om mij zijn immense talenkennis en kultuur zoals schaarse confituur op een afgeknauwd been uit te smeren . Ik ben zijn enige fan en toehoorder weliswaar. Ocharme , die mens.

Vandaag was het zeer passend van: »Au nid soit le mâle qui pense ».

Wij kijken samen naar het nest.

Ik begin te kwispelen , en in gedachten verzonken hoop ik dat ik eindelijk een uitvallend vogeltje zal kunnen vangen .

Terwijl baasje , eerder in gedachten verheven , geïnspireerd geeuwt van : « Au nid ! Ik ga een uiltje vangen »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s