Circulatieplan Sint-Martens-Latem

F65BF0E7-235E-443C-B446-9BC90F3346A9

Het  circulatieplan in Gent heeft volgens de overlevering  blijkbaar haar doel bereikt: de circulatie van de zuivere lucht verbeteren door die van de mens te verslechteren .

Iedereen kontent in Gent .

De bobo’s met bakfiets halen opgelucht adem , en de middenstand is buiten adem . Omdat ze hun koopwaar uit hun bestelwagen op de gratis parking van Flanders Expo met den tram en dan te voet naar hun winkel in een verkeersvrije straat moeten  versjacheren .

Stel u de beenhouwer met een halve karkas van een hormonendikbil op de schouder voor . Zes keer over en weer per dag op en af de tram . Buiten adem . Gelukkig voor hem is de kwaliteit van de lucht verbeterd . Hij zou het anders niet overleven .

Flanders Expo ! Eureka !

Ik heb een circulatieplan voorstel om de stinkend rijke lucht van ons riant Leiedorp te verbeteren .

De dagjes matuvu  transmigrant bezoeker parkeert zijn Porsche , BMW , Maserati en Maseratuti quanti op de parking van Flanders Expo . De uiteindelijk door Matthias eigenhandig afgebroken fly-over van het Zuidpark wordt middenin « de Loop » neergepoot en verbindt deze met een nieuw watertaxi station aan de Leie .

De beau beau bezoekers spoelen met watertaxi Rabeccun in de schaduw van de St Martinus en St Agnes torens aan .

Een zitpenning en een test Nederlands worden afgenomen door een Ambetantenaar van de nieuwe Samen NVA coalitie , waarna de aangespoelden met een duur verhuurde electrische golfbuggytje  naar Dekoninck  , Lorand  en Julia May tsjollen om er onderling luid in het Politiek Incorrecte maar o zo Salonfähige Frans te doen alsof ze veel geld hadden om uit te geven. Comment pas de soldes ?  Kom we zijn hier weg .

Nog een roseetje op Terrazza , de ezelkens in de wei strelen en een kiekje nemen op de door eenden volgekakte ponton ( ik zou het maar eens moeten proberen ! ) , en de aangespoelden worden voor 17 uur terug  aan boord gezet van de watertaxi de Rabeccun, om terug naar hun suffe SUV te puffen .

En de Inboorlingen halen weer opgelucht adem…

( Binnenkort in deze column : NVA plant  Bekaertdraad rond riant Leiedorp . Aandeel piekt weer , zoals de prikkeldraad trouwens )

Een gedachte over “Circulatieplan Sint-Martens-Latem

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s