Vooruit met de geit!

1FF3EA1B-A4B0-4C58-82EF-10D2FA874E1B

Er zijn twee jaarlijkse wereldevenementen waar alle Groten der Aarde naartoe komen en die een ingrijpende invloed en betekenis hebben voor de Toekomst van onze Planeet en de belastingbetalers die haar bewonen .

Dat is HET WEF ( Woef ! ) in Davos in februari en DE JGA  : DE Jaarlijkse  Geitekeuring die vandaag op deze Achterlatemkermiskatermaandag in onze Landelijke Gemeente plaatsvond .

Zoals in Davos , liep menig would be lokale politicus zoals  gebruikelijk te geite- maar vooral te politiekeconcurrentkeuren .

Het Economisch Jaar wordt op het WEF -Woef Woef – in het exclusieve Davos ingezet , het politieke jaar op de  Jaarlijkse Geitenkeuring aan de even exclusieve Leiebocht .

Elke geit heeft zijn eigen kleur  , zijn eigen gebleit en geblaat dat niemand verstaat , op een paar politieke katers na , misschien.

Die van dezelfde kleursoort gaan samen grazen ,  drinken , en ter vermijding van een Gasboete voorzien van een hygienisch kakzak , op een hoopje samen staan k..

De GGGV Gemeentelijke Geitelijke Geheime Voorakkoorden die nog niet zouden gevoorakkoord zijn , worden  nog rap over het gegeit en geblaat heen , voorgeakkoord om  dan snel weer weggebleit of geblaat te worden .

Voor ieder geit voldoende Glyfosaatvrij Leieoevergras ,een nieuwe Oase met proper water , veilige geitepaden en 100 % werkgelegenheid in een nieuw te bouwen  geitenwollensokkenfabriek . Een commune natuurlijk , gelijk in de goeie ouwe geitenwollensokkentijd .

Alleen de Tsjeefse  geiten van Tsjeef ,  de geitenboer , werden afgekeurd omdat ze geitenvoer in solden van de Brico hadden gegeten in plaats van van van het obligate en christelijke Aveve : alles voor de velo , velo voor de koers . Doodzonde .Ontkerkt  en de kerker in . Weg met de geit .

Afijn , veel geblaat en weinig wol , zoals elk jaar op de geitenkeuring .

Dat belooft in oktober.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s