De reus met lemen voeten

74729288-2CD2-4203-96E5-83109B745FFF

Baasje scrolt verveeld door het komkommernieuws .

Nu het stof aan de ingestorte lemen voeten van de Genuaanse Pont des Soupirs is gaan liggen en alle verantwoordelijke ambtenaren zichzelf zoals gebruikelijk onverantwoordelijk hebben verklaard , valt er niet veel meer te beleven .

Okee,  we gaan nu wel dringend de duizenden bruggen met betonrot in Wallonie inventariseren . En in Vlaanderen het tiental bruggen waaronder transmigranten gehuisvest zijn , die slim genoeg zijn om de Vlaamse bruggen  achter zich niet op te blazen , maar misschien wel te transmigreren met betonrot.

 Exit.  Raus .Rot op , zoals ze op het Schoon Verdiep zeggen .

Okee,  Griekenland heeft nu ruim de tijd en is nu vrij om te kiezen hoe zij ,tegen 2066, door hun eigen grote schuld,hun eigen grote schuld gaan terugbetalen van  tweehonderddrieenzeventigmiljardzevenhonderdzesentachtigmiljoenvijchondernegenendertig Euro en achttien centiem met dewele wij , stinkend rijke crediteuren hen opgesolferd hebben . Ze hadden de twee duizend vorige jaren beter wat gewerkt in plaats van met Zorba de Sirtaki te dansen van de homobars van Mykonos tot in de bossen van Lesbos .

Voor de rest : nihil novi sub comcommeri .

Okee …er is vandaag ook nog het offerfeest , leest baasje nog .

M&M

In Mekka en in Molenbeek .

17000 arme schaapjes per jaar onverdoofd geslacht. Een schande , leest baasje in zijn politiek  correcte gazet , terwijl ik onverschillig aan  het kauwen ben op een koele,  per grote vergissing en zogezegd onschuldig  passerende kikker die me wat verkoeling brengt bij deze heraanwakkerend hittegolf .

Onverdoofd ! Stel je voor . De kikker gaf nochtans geen kick .

Terwijl de Westerse mens , dat zwijn …. pardon , ik herhaal : terwijl de Westerse mens het zwijn met electrocutie van het leven beroofd .

Doe mij maar een overdosis  slembuterol , krijgen ze nog wat spieren bovenop hun vet. Froem Froem , zegt baasje cyclisch , pardon , cynisch als een hond , aan zijn hond .

Afijn , dat allemaal om te zeggen dat baasje me zegt dat het tijd wordt dat Tronnie Dump van zijn Ivoren Trump toren naar beneden komt , om ons wat te vergenoegen met twitterende  wereldoorlogsdreigingen .

Papoea Nieuw Guinea hebben we bijvoorbeeld nog niet gehad . Ziet er ver en vredig uit . Daar wat oorlog stoken moet een verademing zijn . Een wandelingetje voor Amerikaanse GI’s . Hopelijk zijn er daar genoeg bordelen .

Dat Dump zich maar haast .

Want sebiet veroorzaken de Mexicaanse transmigranten , die aan de voet  van zijn Dump Tower kamperen, zoveel betonrot , dat hij in elkaar stuikt .

Een verwittigde gek is er twee waard .

 

2 gedachtes over “De reus met lemen voeten

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s