Ceci n’est pas un siège

AC8CA3C5-DF4C-4FC6-84D6-51C285FB787DOnze volksvertegenwoordigers ,die eigelijk alleen maar zichzelf vertegenwoordigen .

Onze schepenen die nooit aan boord geweest zijn van  schepenen van Frauduleuze Vermogenbeheerders ( NB de Jan Plezierboot de Erdogantoaise ligt sinds een paar weken in Turkse wateren te wachten op welwillige schepencolleges )

Wat ook geldt voor onze  BBBB’s : B…..  ( vul maar in ) Bijna Beste Burgemeesters ter Wereld in Vlaanderen  .

Al die mannen en vrouwen die vanaf nu onze laarzen en aarzen gaan likken om onze stem te slikken . En vooral ons belastinggeld te verbrassen aan megalomane  Voetbalstadia of aan het droogleggen van moerassen om mega immobilien projecten met hun vriendjes in de bouw op te zetten .

Wel , daarvan zijn er al 19.000  die we mogen schrappen .

19.000 .

Staat in De Tijd van vandaag .Na mijn column en die van mijn held , voorbeeld , en collega die het niet weet , Koen Meulenaere , de enige krant waar de waarheid zo waar is , dat ze fake lijkt .

19000.

Let op ! Na drastische sanering  : 192 geschrapt bij de PS , 146 bij de Franskiljonse Tsjeven , MR 91 , Ecolo , goed zo ! 41 . Vlaamse Tsjeven 154 van de 3760 die ze behouden .Open VLD 119 van de 1817 , SPA 63 van 1503 , en Groen 31 van de 365, ocharme .

Ik heb het in mijn streven naar factuele waarheid nagerekend . 4,4 % op 19.000 . Sortez les mouchoirs om te bleiten of te lachen van al die schijnheiligheid .

Maar goed nieuws toch !

NVA heeft dus geen betaalde cumulards of heeft de journalist vakkundig het zwijgen opgelegd of discreet uitgeschakeld , zoals het past in een nakende Vlaamse Dictatuur. Ofwel is de NVA Keizer van de Kumulards terug overgelopen naar de Sossen vanwaar hij komt  .Misschien is dat zijn laatste kans  om dan toch de  Burgemeestersjerp van Gent om te snoeren . De strop erond  .

Enfin als je slechts één cumulmandaat  per cumul gros lard telt , wat weliswaar onder het gemiddelde zal liggen , zijn het er 19.000 waar je best niet op stemt .

19.000 betaald  cumulerende politiekers , die al doende bewijzen dat ze alleen maar op geld uit zijn en zich weinig van uw lot , laat  staan uw stem aantrekken , ze trekken alleen maar aan zichzelf .

19.000 minstens  dubbel betaalde politieke cumulards .

Wie niet schuldig is werpe mij een maagdelijk verkiezingsformulier .

Negentienduusd .

Aan zitpenningen voor bedriegers-politiekers die er niet te zitten .

Hoe kan men , in ‘s hemels en ‘ s loges  naam , het nu zien zitten om zijn  stem te geven aan iemand die zichzelf niet ziet zitten ?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s