Jerpoens’ Pikuur

541D37FF-243F-4434-AEB9-0FC4D6625B38.jpegBaasje is gered . Deze onvruchtbare komkommertijd wordt dan  eindelijk toch door heel heugelijk nieuws opgefleurd . Eindelijk gaan zijn lezersstatistieken en zijn daaraan verbonden ego weer boomen .

Laat Trump maar trumpend en twitterend elke dag met een nieuw land “ik verklaar de oorlog aan …. “ spelen . Laat mijn neef Puigdehond maar Nederlands leren om , na geslaagd te zijn voor zijn integratie examen in Onze Vlaamse Republiek , samen met Onze Leider een bommetje te leggen onder de och-zo-arme Konink Rijken van Don Felipe en Dona Fabiola de Aragon de Benidorm en de Kweetniewagnogallemaal .

Dat is bijkomstig nieuws . Marginaal .

Wat telt is wat vandaag zelfs in De Tijd staat . Want de tijd is geld . En dit nieuws gaat over UW  geld , het einige wat u , ijslikkende gedupeerde ex-vermogende vakantieganger , interesseert .

Lees wel : na onderstaande revelaties denken we dat het best is uw vakantie stande pede , zelfs als je hetero bent, te onderbreken , en in de file te gaan staan bij het COIV . Eens wat anders dan de ring van Brussel of de Kennedytunnel .

Ik verklaar nader wat baasje me nader verklaarde toen ik onbegrijpend stopte te kwispelen bij het aanhoren van zijn betoog :

Na meer dan twee jaar in de solden gestaan te hebben , is de Rubeccan , niettegenstaande de sperperiode , eindelijk als soldeke verkocht . Voor minder dan een slordig tien miljoen . Aan een rijke Turk ! Een RIJKE Turk . Zo staat het in de gazet . Nen armen Turk kan zich dat blijkbaar ook niet veroorloven , zelfs al heeft hij drie generaties lang op de kap van de Vlaamse Belastingbetaler …. STOP met dat Antwerps !

Het moet gezegd . Een RIJKE Turk . Kan dus alleen familie zijn van Dictator Erdogantoise.

Met zo’n naam kan je toch niet anders dan een state of the art Ghelamco Megalo voetbalstadium  bouwen .

En nu komt ( De Rubeccan uit Spanje weer aan , hij brengt ons … ) het :

Baasje weet ( van goede bron , zijnde  zijn onmetelijke verbeelding )  de familie van Erdogan gaat doen met de Rubekanniemeer

1.De burgemeester van Istam(voet)bal aan boord uitnodigen , op voorwaarde dat hij peter is van een van de Erdogannekes , en deze een voetbastadium beloofd heeft voor zijn plechtige kommunie .

2.Links ( voor de Liberalen ) en rechts ( voor de Sossen ) aan boord wat Oekraiense escorts op stilletto’s , om het teakendeck van de Rubeccan te vintagen , en optioneel de vintage politici te dekken .

3.Een Vlaamse voetbalstadiumbouwer aan boord , a la louche ( gast ) volgestouwd  met  (vijandelijke ) Iraanse Beluga .

4. Links en rechts cumulerende Istamboelese schepenen met leugens en kaviaar met de schep op het schep opscheppend  .

5. Een enkele enkelbanddragende malafide  vermogensbeheerder  als een deus ex machina opduikend uit de machinakamer van de Rubberbootkannietop op , hop .    En  aantrekkelijke Panama , WC- en Bosporuspapieren aan de genodigden aanbiedend ter financiering van de Erdogantoise.

Haast u , keer terug uit vakantie , zelfs al ben je in de haven van Bodrum  en ge zit afgunstig te kijken op een deel van uw vermogen dat daar aan het anker ligt , met op het achterdek een burgemeester die op stiletto’s achter twee naakte vrouwen aan het lopen is .

Haast u . Ga in de file voor het gebouw van de COIV gaan staan , voordat de Gedupeerden Turken u hier ook al de kaas , want kaviaar is het allang niet meer , van uw boterham gaan  opeten .

Anders krijgen ze in Antwerpen alweer gelijk .

( lees ook  de rijkelijk verarmende avonturen van Jerpoen op mijn blog sinds 2017 )

Een gedachte over “Jerpoens’ Pikuur

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s