Gele Greg

D16B3DC7-6CE0-4522-8465-92031FFBC80C.jpeg

Nu dat Wimbeldinges voorbij is en de Fransen Bleus ons bont en bleu voetgebald  hebben , dacht ik dat voor mijn baasje eindelijk de komkommertijd zou aanbreken , en voor mij bijgevolg de wandelingen in ons verlaten Leiedorp .

Tarara . Vergeet het .

Le nouveau Greg est arrivé .

In geel cocukleur dan nog . Wat steekt zijn vrouw thuis of op een ander wel allemaal uit terwijl Greg zich op de cols afsloft en de caracols vele minuten later slechts over de eindstreep aansloffen  ?

We willen het niet geweten hebben . De suggestie alleen al volstaat trouwens .

Daarbij : Gele Greg troostte zich enthousiast door  twee mooie meiden in décolleté te  omhelzen . Ik hoop voor de kussters dat hij  zijn oksels al een deo beurt gerold .         R oksel Roll .

Beter oefenen voor een smak op het podium dan voor eentje op de grond , zoals de meeste van zijn collega-coureurs , moet Geile Greg gedacht hebben.

Baasje heeft dus voor de komende twee weken zijn oude velo in de living naast de TV geparkeerd , en na zijn dagelijke dosis slambuterol tot zich genomen te hebben , is hij niet meer weg te slaan van zowel de cols als de caracacols , die niet mee kunnen omdat de cols te hoog staan , in tegenstelling tot de décolletés trouwens , die net laag genoeg staan staan om erin te kunnen kijken .

Baaje zal ook nog eens in het Geel eindigen als hij zo verder doet . Moest het van mij afhangen , het was allang gebeurd .

Afijn , dat allemaal om u , trouwe toevallig hier achtergebleven lezer , te melden dat  ik , hopeloos wachtend op de komkommertijd voor mijn baasje , ondertussen nog steeds op zoek ben naar iemand die met mij wilt gaan wandelen .

Een mooi teefje met een décolleté mag ook . Ik zal , als ze dat graag heeft , wel een gele T-shirt aantrekken .

Een gedachte over “Gele Greg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s