Dag Allemaal !

7387FB9B-8B43-4594-B1A5-183EC818EE63.jpeg

Komaan baasje , kop op .

Okee , ik weet het wel . De kommerloze komkommertijd is weer in ‘t zicht . De strepen in de hemel , richting zon : een  laatste groet van charters vol kommerloze kommeerende vakantiegangers  .

Komaan baasje , kom op .

Okee , er zal niet veel meer te schrijven vallen . Of nog erger : er zal hier geen lezer meer zijn om jouw gekwelde geknelde satires te lezen   .

Zitten zich allemaal te vervelen , te vervellen , op dat overbevolkt strand . Hoezo lezen ? Zelfs de Dag Allemaal zit vastgeplakt van de zonne -en ijs crème.

Allez baasje , laat je niet gaan … zelfs enkelbanddragende vermogendenduperenden hebben nu recht op een verre wandeling , ver van de Nieuwe Wandeling .

Laat de dictatoren nu nog wat van een hoge toren blazen . Of van een Schoon Verdiep . Zelfs geen stakende Waalse Haan die daar de komende Vakantiegeldmaanden naar  kraait .

Doetterniettoe , baasje .

Eens de voetbalwoede uitgeblust , is er niets meer . De Tour ja , nog wat zwemen  chlembuterol opsnuiven , nog wat epoische eroische beklimmingen afzweten , om klaar te zijn voor de Gentse Feesten . En daarna  vallen we met ons (b)allen in het vacuum van de komkommerrtijd .

Ja, t zal wel zijn , baasje . Die Gentse Feesten  zitten ook  al vol mercantiele Holllanders die ons Belgische Frieten verkopen terwijl ze niet eens kunnen voetballen . Kun je een dicteeboek van de Nederlarlandse Taal van volschrijven . Die ze nooit zullen lezen . Ja baasje , het is zo .

Ja baasje , ik weet het . Ze zijn zo stom , meneer . Je kunt je pen niet in bedwang  houden  .

Maar heb je wel iemand nodig om te schrijven ? Heb je wel iemand nodig om te lezen ? Moet jij wel op vakantie , baasje ?

3 gedachtes over “Dag Allemaal !

 1. Vroeger was de komkommertijd een rimpelloze tijd waarop de journalisten op vakantie gingen en er dus niets te melden viel.

  Nu is de komkommer samen met alle andere groenten “hot” geworden….alles draait rond groen, (gezonde) voeding, veganisten…en iedereen doet mee (meeganisten).

  Journalisten of freelance verslaggevers gaan niet meer op vakantie, maar fietsen naar DOK Noord en mailen/skypen/Whats’APpen hun verslagen continu door …

  Zonnige (K)Groetjes,

  Pilo

  ________________________________

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s