GDPR

9E31D519-3F7C-4ABB-9DDC-AD43F169FCDD

GDPR. Weer zo’n afkorting …

Een week geleden wist niemand , buiten een paar bonafide betuttelullende  wetgevers , en nog wat meer  malafide Internet bullshit marketeers , wat dit betekende .

Vandaag kom je , zoals ik , van Mars , als je daar uw dag niet mee begint , vult , en eindigt . En vooral heel bewust , gewichtig en wijselijk uw kennis , mening en zorgen hierover deelt .

Bij  mijn baasje , uitsluitend zorgen . Geen kennis , nog minder mening .

Stond deze morgen ( zoals elke morgen ) aan de gratis bedrijfskoffiemachien tussen 9u en minstens 10 u 15 tegen elke passant te klagen :

-“en hoe ist’ met uw geedeepee er ?

-zwijg erover , nog een stuk of 3621 mails te checken, en 14748 foto’s te selecteren en al dan niet te verwijderen

-pfff al die overuren , wannneer gaan we dat nog opnemen ?

-ja , die domme pretentieuze baas gaat weer moeilijk doen , zeker …”

Zoals mijn baasje ook,deze morgen tegen mij  : hebt ge uw GDPR mails allemaal gecheckt ? En ge-unsuscribed ? Hoezo ge weet van niets ? Kom ge van Hongarije of van Mars ? Gaat ge nu eens ophouden met daar te liggen liggen ? Komaan , aan het werk ! Gij domme pretentieuze Vizsla !

Ik heb de betekenis gevonden .

GDPR : gij domme pretentieuze rotbaas

nota bene : in het kader van die gee dee pee er : als ge mijn hondenzever beu zijt , blaf maar terug .

2 gedachtes over “GDPR

  1. Ik moet toegeven dat dit geedeepee er gedoe mij zo erg een hype lijkt, dat ik die vlaag zo over mij laat voorbij laat gaan… Binnen een maand zullen ze dan wel iets anders verzinnen, waarmee we weer alle hens aan dek moeten staan.
    Dus ik reageer niet op die mails, ik stuur er zelf geen uit, ik geef een minimum tijd aan die verdomde administratie. En als ze mij binnenkort hiervoor op het matje zouden roepen dan zal ik mijn respons wel uiten: weg met facebook, weg met professionele activiteiten… want ik wil in dit leven niet nog meer tijd en geld aan nutteloze verpauperende bureaucratie en oppervlakkigheden besteden. Ik doe heel graag wat ik nu doe, maar als dit me in dit apelandje niet gegund is, als conformeren aan vers uitgevonden regelgeving meer tijd in beslag neemt dan het uitoefenen van een hartverwarmende job, dan zal mijn rugzak richting verre oosten vlug gevuld zijn. En dat geldt niet alleen voor deze geepeedee er regels, dit geldt voor alle vormen van stupide, tegenstrijdige, tijdverspillende onverstaanbare regeltjes waarop deze 6-voudige regering dagelijks broedt en die het verkeer in de soep sturen, de aangifte van de werkende mens op chinees doet lijken, de subsidies of pensioenen waar je zeker recht op hebt in het hol van Pluto verbergt, het onderwijs ombuigt tot een systeem dat ofwel een elite groep voor toekomstige burn-out patienten teweeg brengt, ofwel een groep gedemotiveerde mensen die het noorden kwijt zijn (of net vinden!), de gezondheidssector als de gezegende manier ziet om de staatskas te vullen (aha, was die sector dan voor iets anders bedoeld? vraagt men zich in Block af)… Kortom, als er nog veel meer met van die bekrompen adminstratieve lasso’s wordt gezwaaid, dan lijkt een hut op een tropisch eiland, waar veel fruit en notebomen staan nog wel iets voor mij… 🌺🌴🦋☀️

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s