My name is 4 . Number 4 .

D70047D4-A0AD-487B-8806-D917932F5EEAMijn baasje zit in een nieuwe sekte . De C&A of de N&A . Zoiets . Gedaan met de NVA , de VVKS , de AA GENT , de Katholieke Kerk ,de Lionsclub , de 51, de Cirkante tafel , de Tien Verboden van God , de Soixante-neuf , de Loge of de IS . Na jarenlange zoektocht naar zijn identiteit ,  heeft baasje een nieuwe haven gevonden  om zich onder te brengen .

Denkt hij toch .

Eindelijk  rust voor mij , en hopelijk ook voor baasje .

De N&A herbergt de centra van Triades . Triades zijn misdaadsyndicaten die oorspronkelijk uit China, nu werelwijd actief zijn in de wereld , tot bij Gent Sint Pieters . De N&A leden  worden vakjeskundig in vakjes geduwd . In functie van hun gewicht , uitgedrukt in gram .

Over gram of gramschap gesproken .

Je moest baasje horen binnenstormen , en zien ! Zelfs mijn  welkomkwispel negeerde  hij  :

ik ben een 4 , een 4 ! Stel je voor . Ik wil eigenlijk een 8 zijn , ik was vroeger een 7 , ben ik zeker van . Of een 3 , jazeker een 3 met een zweem van …. Maar een 4 … ????

Ik begreep niets van de maten en de gewichten die mijn maat zo gewichtig maakte .

Wat ik zeker niet begrijp , is dat mijn baasje , mijn maatje ,weer  in zo’n sekte is verzeild geraakt .

Hij ,  de individualist .

Hij  wordt nu een nummer in een sekte ….

Hij die  zoveel aandacht besteed aan mij als we gaan wandelen . Die empatisch naar mij luistert als ik blaf . Die , als ik kwispel ,  zelfs meekwispelt . Al mag dat niet gezien , dan wel gezegd worden . Hij die samen met mij naar mooie teefjes kijkt .

Hij die met zoveel woorden zo weinig kan zeggen , hij met zo weinig woorden zoveel zegt .

Neen doe mij dat niet aan . Mijn baas : een  nummer tussen zes miljard andere nummers .

Hij,  die zo uniek is .

Niet te vergelijken met  die vijf miljard negen honderd negentig miljoen negen honderd negen en negentig duizend negen honderd en negentig andere bazen en bazinnen .

Wil  ik niet . Met alle Vizsla’s maar niet met den dezen . In Hongarije lopen er genoeg Vizsla’s. rond om mee te gaan wandelen .

Mijn baasje is van mij . Hij is veel beter .

Kom we gaan met ons 4 gaan wandelen , zeg ik hem , om hem te kalmeren  .

Hoe met ons vier ? Er bestaan er toch geen twee anderen zoals ons ?

Dat is net wat ik bedoel .

( Met een dankbare kwispel aan Catherine en haar Enneagram . De ogen van mijn baasje  zijn opengegaan )

2 gedachtes over “My name is 4 . Number 4 .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s