Flower power 68

FBA11E1E-9185-47E1-945F-D0EB007A10A2Nu dat Noord en Zuid Korea weer dikke vrienden worden – allee , ik,bedoel , die van het Noorden is duidelelijkst de dikste vriend van de twee – zit Tronald Dump weer ijverig een nieuwe vijand te zoeken .

Wapenindustrie oblige. Qua opbrengst zal die wapenindustrie trouwens met die van het schaliegas niet veel schalen . Met de steun van die twee zuilen zuil Tronald wel zijn volgende verkiezingscampagne financieren .

Onderhouden die handel !

Tronald spuwt zijn kauwgum tussen de silicones van zijn Ivana die op zijn wenk begint te kreunen . Oh Dump me niet Tronnietje . Pleeeaaaase ! Gun me vanavond je gun … ( waterpistool ).

Dump smoelt voort :

“Okee , Basher el Ashit is nog altijd in de running om een wereldoorlog te ontketenen . Ziet er niet slecht uit . Als die Fils de Poet Poetin in de val trapt , gaat mijn wapenexport weer floreren .

Maar ja , een goeie Parvenu President zoals ik , legt niet al zijn vijgen na Pasen in dezelfde mand .

Puigdemont ? Nog zo’n lekkere boelzoeker . Te laat. Al gerecupereerd door de Vlaamse Neo Nationalisten .

De Koning van Belgie ? Tjahh . De FN platbombarderen zegt me wel iets . Die leveren wapens aan die bloody IS . Dat is ONZE klant . Maar ,  ja , dat Flupke eerst eens wat verse state of the art gevechtsvliegtuigen bijkoopt . Anders is het de moeite niet om te vechten . Duurt een dag of een half . Daarmee doen we onze oorlogsmachine niet draaien. Daarbij , hij capituleert toch voor elke potentiele  oorlogsverklaring , en vlucht dan naar Coburg in Saxen , of naar zijn onterfde stiefzus in Londen .

Gelijk de Romeinen als ze Asterix zien . Neen , waardeloos. De investering niet waard , niet waar , waard ?”

De waard knikt en brengt hem een nieuwe kauwgum met smaak cola zero .

“Erdogan , nog zo’n interessante dictator . Maar ja , eerst afwachten hoe het met El Bashit loopt … het is daar al ingewikkeld genoeg in het midwesten van het midden oosten . En die Koerden herbewapenen hebben me al geld genoeg gekost .

Flauwe return on investment .

Sire , er zijn geen vijanden meer .

De wereld wordt sebiet nog zoals die ongewassen harige in zijn pijama John Lennon hem heeft geimagined . Stel je voor ! Die hippies van 68 krijgen na 50 jaar nog gelijk .Dit wordt het einde van de wereld!

Kom Ivana , we gaan een bed-in doen . En nodig de pers maar uit . En ja , je mag met mijn waterpistool spelen”

Imagine there’s no countries … nothing to kill or die for…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s