Jerdrol

Gelukkig heb ik in mijn trouwe schare lezers nog wat sensatieverslaafden die de rioolpers vakkundig uitpluizen . En mij tippen .

Belangloos .

Of liever : in de blijde verwachting van de absurde uitvergroting van een ( gewenst) discreet  muizenstrontje  tot een gigantische stinkende olifantendrol .

Uw absurdocolumnist staat klaar . Niet om de drol discreet op te rapen zoals blauwe politici ongegeneerd soms  plegen te doen -paarse coalitie oblige -wel om er nog eens extra in te roeren . Roerei na Pasen . Et que ça pue !

Jerpoen . Jerdrol .

Hij kan het niet laten .  Na veertig dagen vasten en boeten en enkelbanddragen is het zover .

Hij kon het niet houden . Hij is  terug . Plus beau que jamais . Ik lik er mijn vingers van af . Eerst mijn handen wassen natuurlijk .

40 meter hoog in plaats van 25 meter. De Jerpoen towers . Als een laatste erectie van een onvermogende op Viagra pillen .

40 meter : zijn privé jet kon blijkbaar niet veel hoger . Lag misschien ook al aan de ketting . Of aan de enkelband .

En terwijl Daniel, terwijl ze samen het Geilamco stadium en de toekomstige torens van 40meters  aan het overvliegen waren , en route naar de Rubbekut in Cannesniemeer , waar hij nooit aan boord van is geweest ,  froesjelend aan een Oekraiense supportster van een AA Gent speler , vraagt  aan Jerpoen om zijn glas Sodom Perignon nog eens vol te gieten , antwoordt Jerdrol  :  Enneuh  , zal Geert ook tekenen , denkt ge ?

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s