Fake book infuus

 

3AFED284-238F-42B5-8EF6-DFC3552E152D

Nog altijd geen weer . En eveneens nog altijd niets novi sub sole , die nota bene wel wat meer zou mogen opwarmen . Tronald Dump had het ons nochtans beloofd .

Toch krijg ik zo’n apocalyptisch gevoel.

Niemand  luistert nog  naar de Trumpse gek die er puberaal op  los twittert als een verloren NVA-er die zich hopeloos vastklampt aan zijn ocharme Vlaamse Identiteit in een onherroepelijk globaliserende wereld . Vroeger was het gemakkelijk sloganesk :  Walen buiten ! Nu moet je al beleefd vragen : Vlaams-Marokkaanse ex Syriers strijders : eerst Nederlands leren , dan een Master in Deradicalisatie op onze kosten volgen en dan pas mag je weer een bommetje gaan leggen in Zaventem .

Apocalyps  van de onverschilligheid .

De Robynga’s , Yemen .

Nieuwe brandhaarden vol  martelaren teisteren mijn  geanesthesieerd ongeweten .

Dit is en even te ver van mijn slapeloos bedshow. Ik probeer ik  dat out of the blue rijzend geweld  te negeren .  Doe mij maar als oudsher mijn dagelijkse dosis bombardementen  van Basher el Assad , die  rustig de laatste haarden met                    « rebellen » en daar tussenin een paar tienduizenden  onschuldige vrouwen en kinderen aan het collateral damagen is .

Wat roeit hij goed ,  laten we hem maar verder  uitroeien .

Vriendje van Poetin . Poetin vriendje van Tronald Dump. De vriendjescirkel is rond . Ze houden elkaars kl…., vast . We gaan elkaar toch geen pijn doen , nietwaar ?

En vooral die vette wapenbusiness moet rollen .

Apocalyps van de salonfahige populistische dictaturen  .

Poetin , president voor nog een leven of twee drie . Erdogangster , Kim il dinges , Beppe , Enzo , enzovoort : allemaal  megalomane gekken , waar idioten al dan niet voor stemmen . Of voor omgekocht worden .

On a les politiques qu’on merite . Même  Sarkozy is voor de tiende keer in garde à vue . Voor een paar nachten in de bak . En de brave Franse burger blijft daarvoor stemmen . Ge kunt dan evengoed voor de bijna beste burgemeester ter wereld stemmen die zich nooit heeft laten omkopen op een Yacht van een malafide vermogenbeheerder .

Apocalyps van de desinformatie .

Face book crasht

Perverse  vermenging  van de virtuele waarheid en de reële leugen . Met zijn allen aan het fake book infuus. Onze geest , onze ziel ,  verlamd , verslaafd , verkocht verknocht aan perfide marketeers , handelaars in persoonlijke data van de mensheid die zijn persoonlijkheid opgeeft , afgeeft , prostitueert aan de onmensheid  die ons manipuleert  .

Zukkerdinges en Dump  hebben misschien een deal gesloten op de Rubeccan van Jerpoen . Fake er maar op los . Made in Fake book .

Ne mens moet van niets meer verschieten .

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s