Hoezo ? U wist het nog niet ? DE hype is : Industriële Sneeuw

9C181249-4FEF-46CE-953E-79BF52D6BAE6Fabriek van Industriële sneeuw . Samber en Maasbekken  . Eerste helft van de XXI e eeuw .

Geïnspireerd door de welvaart tengevolge van massale productie van industriële sneeuw  in het Ruhrgebied  , werden de oude fabrieken in het Samber en Maasbekken , na een halve sneeuw zwarte eeuw , weer opgestart om aan de stijgende vraag voor industriële sneeuw te voldoen .

De emiraten zijn heel geïnteresseerd om er hun diepgekoelde duinen tot skiheuvels mee om te toveren en bieden voor een gekoelde sneeuwcontainer CIF Dubai meer sneeuwdollars dan pakweg eentje naar een ski-oord als Zermatt of Val Thorens die niet de middelen heeft om te concurreren . Read my lips : in januari-februari 2025 grazen de koeien vredig bellend in de Alpense weiden .

Fini le ski à papa . Bientôt le ski à chameau .

Op de futures beurs verwacht men een exponentiële stijging van de koers van de sneeuwdollar .

Het Samber en Maasbekken belooft hiermee het nieuwe Eldorado , of moeten we schrijven Elnevado van de Oude Wereld te worden . Samen met het Ruhrgebied .

Sneeuw wordt duurder dan onversneden hagelwitte cocaïne .

Eindelijk komt alles weer goed . La Renaissance van de Bassin . Den Elio heeft het niet gekund . De Internationale Chemie Oligopolisten wel . En we kunnen met den Duits weer collaboreren .

De stikjaloerse NVA van Antwerpen , waar het politiek klimaat niet gezond genoeg is om industriële sneeuw te maken , wilt ook van de nieuwe sneeuwmanna profiteren , door de sneeuwtrafiek via ons’ haven om te leiden in plaats van deze van Rotterdam .

Ze  hebben al de gouden eeuw van de tulpenbollen gehad die Hollanders . Nu is het aan ons . Nu komt onze besneeuwde eeuw !

De NVA heeft dus al infiltranten in de gemeenteraad van Luik en van Charleroi geinfiltranteerd . Ze zullen de laatste , nog op hun sneeuwlatten staande PS kopstukken , in een lawine van sneeuwfraude en corruptie verklikken en in de hoogovens doen omkomen , teneinde de sneeuwtrafiek in goede Antwerpse banen en files te leiden .

Enzovoort … l’histoire se répète .

NB : Insiders’ tip van de week : koop NU aandelen van industriële sneeuwfabrikanten . Liquideer uw petro’s en koop er  sneeuwdollars mee . Ennneuhh , doe rap uw chaletje in Courchevel van de hand . Niets meer waard . Shhhht !

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s