De hond van het jaar

C4FE747D-E667-47BE-A12A-8073BBE9935AHint vanhet jaar : ik wordt de hond van het jaar . En dit tijdens het jaar van de hond .

Ik was nog niet bekomen van het Valentijns bedgeweld of ik moest alweer een nachtje doorsteken met een Chinese hotdogin die me eraan wou herinneren dat het ons jaar was . Dat van de hond . En blijkbaar ook van de hondinnen .

Aan uw aandacht ontsnapt ? Niet kunnen meenemen : een nachtje Chinees Nieuwjaren ? Pech voor u .

Geen Vlaamse Leeuw die daar van wakker ligt . Geen Waalse haan die daar naar kraait . Wij hebben al last genoeg met Soudanezen , en transmigranten van alle alli-allooi .

Het enige wat we weten te bestaan in dat hondenland is toevallig het onuitspreekbare Pyeongchang , waar onze in Ovifat afgetrainde ski elite roemloos letterlijk en figuurlijk afgaat . Of lag dat in het vijandige Taiwan ?

Ik vraag me trouwens af of de honden daar ook spleetogen hebben en bijgevolg allemaal op elkaar trekken , alsof ze met beide ogen een foto van elkaar trekken .

Read my lips , believe this fake news , zoals Presidenten onder eed plegen te liegen , maar China heeft nog niet gedaan met ons te verrassen .

Nadat ze de grondstoffen uit Afrika voor onze koloniale zelfgenoegzame neus zullen leeggegraven hebben , zullen ze hun mars naar Mars beginnen . Een retourtje Mars met een vakkundig gecopieerde Tesla zal hooguit op een weekendje mogelijk zijn , tegen het volgende jaar van de hond .

Na Mals wordt Milky Way dan Chinees .

Dat voorspelt uw hond van het jaar voor het jaar van de hond .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s