De vlucht naar Egypte met chicken wings

FCC598AF-1EBE-48FE-9472-6E17F0B3299A.jpeg

Ik was rustig mijn chicken wings aan het chickenwingen , toen ik het nieuws over Eurowings en SN Brussels op de radio hoorde.  Slik . Il y a un os . En een ezel .

3905834D-D6D3-458A-B197-68C161204168

Zo’n slordige 2000 jaar geleden , was de vlucht naar Egypte een hele onderneming . Met pak en zak met Jozef en een anderen ezel , en een maagd zwanger van zeker genen ezel , een os , zoals eerder gemeld . Ook een half dozijn herderkens die bij na-aaachte kwamen , en een Koning of drie , die een parfumwalm nalieten van Wierook en Myrre .

Dat was nogal een expeditie .

Ze vertrokken vanaf de eerste sneeuw met hun langlaufski’s vanuit Bethlehem en trokken naar Egypte om daar te overwinteren in een all-in resort aan de Rode Zee.

De Sabena vluchten waren toen nog heel duur en gereserveerd voor de Romeinen .

Want eens aangekomen moesten ze onmiddelijk rechtsomkeer de Vlucht uit Egypte maken omdat Jozef Timmerman was en voor het einde van de Bouwvakantie moest terug zijn om voor een bekende Zweedse meubelketen de zelfbouwpakketten samen te stellen.

Spijtig dat Eurowings toen het puin van Sabena nog niet had overgenomen . Die arme timmerman had met een retourvlucht Egypte aan 99 eurowings , met zijn metoovandeheilgegeest-maagd en hunne kleine tenminste van zijn welverdiende bouwvakantie kunnen genieten .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s