Volle GAS

 

Nen hond heeft dan ne keer goede voornemens voor het nieuwe jaar … zijn luie baas dagelijks uit zijn nog luiere zetel sleuren en dan gezwind door weer en wind …tot het eerste verkeersbord ons halt toeroept .

Allez , mij , dus . Al heb ik mijn rijbewijs niet , ik kan wel lezen wat daar staat .

E3B3EB97-6FE6-4579-B33E-F48E92506BC5

Hondendiscriminatie .

Geldt voor katten ook , maar dat is minder erg .

Mijn baasje loopt natuurlijk door , overduidelijk genietend van een van zijn zeldzame privileges van belastingbetalende wandelaar . En wanneer hij me uit vrees voor een zoveelste GAS boete ziet  twijfelen zegt hij mij  met een knipoog : dat is niet voor jou , van mij mag je trouwens overal .

Ik ben mijn baasje hiervoor heel erkentelijk en plas dan uit pure vreugde dan ook een beetje overal.

Geen haan die kraait , geen schaap dat blaat .

2CA02586-B86C-4CC6-B38F-6BE31C7FB0F6

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s