Cogis ergo sum

F9E4A608-B9F1-40B4-9586-5E78CBC4E014Terwijl ik met een diepe zucht mijn snuit op je knieën te rusten leg , baasje , vraag ik me af , wie ik ben . En waarom.

Soms denk ik dat ik de reïncarnatie ben van een of ander mens . Terwijl ik eigenlijk gewoon maar een hond wil zijn .

Een mens waaraan jij denkt en waar ik dan de vleesgeworden extrapolatie van wordt .

Alle mensen waaraan je denkt .

Arme belastingbetalers, rijke cumulerende omgekochte kwistig belastinguitgevende politici , corrumperende vermogenbeheerders bouwpromotoren en  voetbalstadiumbouwers ,  joolende hooligans van hooligand ,  blondevrouwenbillenknijpende blonde Amerikaanse Presidenten , vluchtende Birmaanse Rohyngia’s tot over de schreve achtervolgd door wredelievende mindfulle Boeddhistische zo niet holistische monnikken , bemodderde Vlaamse wereldcyclocrosskampioenen , allerlaatste legale Catalaanse Cavadrinkers , enge taal -cultuur en -economische racisten op Schone Verdiepen , gele zwarte bruine blauwe rode oranje poltiekers verknocht aan cumuleerbare bestuurdersmandaten en torenhoge immobiliënprojecten en dito vergoedingen al dan niet in natura op Yachten of Jachten ,  Turkse , Noordkoreaanse en Vlaamse Dictatoren , zeer stabiele genieën met zeer onstabiele genitaliën, twitterende politici omdat ze niets zinnigs meer te zeggen hebben ,klimaatopgewarmde Groenen op afgekoelde Mobiliteitsplannen , en laatst en geleidelijk aan wegens mediamoe ook well least :  verdronken , soms bovengedreven maar overdreven klagende  Soudan-, Congol- Senegal –  mee alle  Antwerpenezen maar niet met dend -ezen.

Ja, baasje . Soms denk ik de reïncarnatie te zijn van al die arme mensen , die er maar niet in slagen hun snuit op andermans knieën te leggen en met een diepe zucht bij en van elkaar berusting te vinden .

Want als je denkt , ben ik .

Je denkt , dus ik ben .

Cogis, ergo sum .

 

Largo , toekomstig posthuum groot filosoof van de XXI-e eeuw

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s