Chiens de Faïence

Ik denk dat ik ooit wel een bronzen standbeeld krijg voor de meest empathische hond van Sint-Martens-Latem en misschien wel Deurle ook.

Gelijk dat beest waar mijn baasje op de Domotex is mee vreemdgegaan . Heeft daar een foto van gemaakt dat iedereen op fakebook moest liken .

ED50C234-1F8B-4C12-8F18-C555ABE9CFC7

Honden likken elkaar , mensen liken elkaar .

Ik zou dat beest nooit likken .

Koel en koud en killig en klootloos.

En stel je voor dat baasje zo’n ding naar huis meenemet . “ Kijk eens ! Juist Largo , hoe lief ! Voor in de tuin ! Al doet die tenminste niet in huis “!

Een pré mortum mausoleum .

Stel je dan voor dat ik dan op dat ding  uit sympathie mijn poot zou heffen  . “Allée eentje heffen op Toet  Ank Largon . Vivat “!  Baasje zou niet kontent  zijn . Heeft er misschien een bedrag voor neergeteld ten waarde van 200 zakken lekkere hondebrokken . En ik honoreer het met een warme plas , à défaut dat ik een warm applaus kan geven .

“Dat dat beest mij tenminste niet arm eet  “  zoals baasje nog zou argumenteren  , vind ik nog het ergst . Ik zou 200 zakken hondenbrokken  in mijn kort hondeleven moeten ontberen-sorry-onthonden door die indringer .

Ik moet dat als empathische hond maar slikken . In plaats van hondenbrokken .

Maar mijn empathie heeft grenzen : ik zou dat ding mijn hele leven zeker niet als chien de faïence kunnen aankijken .

Een gedachte over “Chiens de Faïence

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s