Ga je me voor nemen ?

4A339DA7-5D1F-4FE0-B5B0-C28D050A829F.jpegHoor ik iets ? Komt er nu iemand naar beneden ?  Is baasje nog aan het dutten ? Zijn goede voornemens voor 2018 waren : meer bewegen , minder eten , minder drinken, de vuilbakken buiten doen op donderdagavond  . En zijn belangrijkste voornemen ! Dat van mij voor te nemen .

Echter .

Sinds vrijdagavond zit hij van het ene diner aan het andere ontbijt , met tussendoor nog een brunch of een walking apero-dinner of twee drie .

Walking ? ….mijn oren , Largo  .

Dinner al wat ge wilt .

Want als ik overdadig kwispelend hem aan zijn enig voornemen dat me aanbelangt herinner ,  laat hij van zijn bord een stukje foie of faux gras uit zijn bord vallen  , begeleid van een sussend  “rustig , rustig , hier , lekker, lekker  , sebiet , sebiet …” . Zelfs als hij nuchter is herhaalt hij elk woord alsof mijn oren niet lang genoeg zijn om zijn loze belofte aan te horen .

Ik ga dan onstentatief niet op die opgeblazen of fake lever pointen niettegenstaande mijn trillende oerinstincten , maar ga dan maar weer in mijn mand liggen.

Mijn voornemen voor 2019 is dat ik me laat ombouwen tot een kat . Zo’n beest neemt zichzelf sowieso altijd voor.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s