Thumbs up !

1F536925-02DB-410E-8B05-A2D915337C90

Aangezien mijn lezerscijfers aan het dalen zijn , ga ik muziek beginnen maken. Ik heb mijn eigen productiehuis opgestart . Mijn marketing plan is klaar . Mijn give aways ook .  Mijn sponsors staan te trappelen om mij als playbacksandwichman de wereld in te sturen en in mijn kielzog miljarden contracten af te sluiten . De foto- en clipshoots zijn achter de rug . Ik kan niet zingen , ken geen okkernoot muziek . Maar dat doet er niet toe . Nog een fittende outfit passen, en een manager met de juiste connecties in de showbiz zoeken . En dan het strategisch budget er tegenaan gooien.

Read my hondenlips  : Volgend jaar vul ik het Sportpaleis drie weken na elkaar , met schreeuwende en inzwijmvallende teefjes van tussen de twaalf en maximum zeventien jaar en heb ik een paar me too processen aan mijn been . Dè successtory . En ‘t jaar daarop ben ik binnen . Binnen in de bak . En schreeuwen de fans die ik niet heb kunnen stalken , aan de poorten van de Nieuwe Wandeling  « baby come bak »! En Jerpoen die denkt dat het over hem gaat . Ocharme…

En toen werd ik wakker ,badend in het zweet mijnens aanschijns .

Neen , ik blijf schrijven . Of proberen schrijven . Op school twaalf jaar , zelfs dertien uit pure interesse , lang zitten leren schrijven .Op de knieen voor en van de Jezuiten . Nen hond moet daar dan iets mee doen . Al was het maar om de trauma’s te verwerken .

En vooral omdat scripta manent en verba volant .

En muziek kan ik tot mijn groot spijt niet schrijven . Ik zou anders allang binnen zijn , lijk mijne maat Johnny die nu hopelijk bij Sinte Pieter ook binnen is .

Moderne fast food muziek is natuurlijk wel gemakkelijk om naar te luisteren . Om te consumeren . Licht verteerbaar . Beschikbaar . In elke bar . Overal aanwezig . In de hemel op de aarde en op alle plaatsen . In pudieke pubieke publieke toiletten zelfs . In gecellige gevangeniscellen met Frauduleuze  Bankiersfamilies . In de terminale wachtzaal van de Dokter ,aansluitend  van de Begrafenisondernemer , aansluitend van Sinte  Pieter . In de headphone van de zichzelf opblazende Al Kaedee, opdat hij niet zou verschieten als hij ontploft .

Het is geweten zelfs door gewetenlozen : la musique adoucit les moeurs .

Om te lezen anderzijds , moet je moeite doen . Maar we worden alsmaar Pamper . Pardon luier . Zelfs succesvolle kookboeken, dé iconen van de Grote Vlaamse Litteratuur,staan vol prentjes .

En toch blijf ik schrijven . Misschien met één prentje als teaser .

Daarbij : Donald Den Twitteraar denkt er ook zo over . Heb je trouwens die zijn rechterduim al eens van dichtbij bekeken  ? Helemaal afgetwitterd . We wisten dat er een hoek van af was , maar binnenkort ook een twitterduim . Collateral damage . Dan heeft ie nog de linkertwitterduim af te slijten ,als hij wat ingeoefend is . En dan zijn we er van af . Wat als hij niet meer scribit zal hij ook niet lang meer manere .

Toegegeven . Ik kan niet zo gevat twitteren als den Donald . Die met zijn kleine twitters bedreigend veel plaats inneemt in deze wereld . Op papier neem ik meer plaats in , in de wereld niet . Toegegeven .

Maar dat zal zo blijven . Want ik wil mijn duimen integer houden en verder scribere wat ik wil . Zo zal ik manere .

Duim voor mij !

2 gedachtes over “Thumbs up !

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s