Jerpoen is back in the bak

365FF9FE-3CB5-4A6F-9D23-56007D832F33

Trump , Salah abdesalade Salabim Salaboem Salabam , vergeet Erdogan en Odegand ,  vergeet de Beenhouwer van de Karpaten, de Bende van Nijvel , Orion , Dutroux , de CCC en de Rote Armee Fraktion . IS is ook al niet meer . En ISIS is zoals OSIRIS al lang niet meer .

Vergeet ze maar allemaal . Misdienaars . Amateurs .

We hebben een echte midsdadiger in huis . Wat zeg ik ! Een familie misdadigers . Van ons eigen huis-tuin en -keuken . Eéntje van bij ons . Van de toekomstige Republiek Vlaanderen . Van onder onze èchte AVVVK Kerktoren , en niet van onder minabele Molenbeekse minaretten .

Jerpoen .

Jerpoen is back in the bak . Ja , we moeten eerlijk zeggen , we hebben hem de laatste maanden wat verwaarloosd . Uit het oog verloren . Sinds de laatste meldingen deze  zomer van zijn foefelderijen aan de Spaanse Costa’s , geen nieuws meer. Geen lek meer . Geen spoor meer van zijn geelbeige Bentlelijke Bentley in het exclusieve kunstenaars-en fraudeursdorp , waar waardeloze Panamapieren uit de vuilbakken bulken , j’ai  nommé : Sint-Martens-Latem .

Nivil novi sub waterzonneke . Tot vandaag  . Tot Hik et Nunk . Zoals ze bij de Eindejaarsalcoholcontrole zeggen .

Jerpoen is back . En niet een beetje . Zit in de back met zoon en dochter . Het schijnt dat Termont die hem niet kent , en nooit op zijn Rubeccan geweest is , hem van tijd tot tijd komt bezoeken . Dan zijn ze met zijn vieren om de teugels te vieren en om te kaarten . En als den Daniel verstek moet laten komt Versnick de kaarten wel verdelen . Verdelen et impera , zoals ze op ‘t Schoon Verdiep Zeggen . Door en door corrupte politiekers in eigen cellen en in andermans cel.

Over ‘t Schoon Verdiep gesproken . Belt ons aller Leider Ward De Bever , zonder beven een Cola Zero in de hand , nu niet toevallig , naar de Rioolrat van Gent ?

«  Hallo , Sieg Heil Siegfried . Kun jij iets voor mij regelen in verband met die Grote Cola Zero , ge weet wel … »

« …………? »

« Ja , die  Van der Paal van Land Invest Group . Ja, hij moet er voor even of langer uit ….. »

« ……………..? »

« Schitterend  ! Een avondetentje met alles erop en eraan  in ‘ t Fornuis. Dan wat compromitterende  foto’s met Oekrainse call girls  zoals in de goede oude tijd op de Rubeccan van Jerpoen . Doen Siegie , doen ! »

« ……………..! »

« En ge kunt arrangeren dat hij naar de Nieuwe Wandeling zal overgebracht worden : zo hebben de Jerpoens een vaste vierde kaartspeler . Mooi . Edel gebaar  . Ik had het niet beter kunnen bedenken . Trouwens , die  vervelende vastgoedmakelaars , dat blijven toch vrienden , al hebben we ze nooit ontmoet .Alleen spijtig dat ze meestal failliet gaan. »

En toen kraaide de haan driemaal onder de OLV Kathedraal en lavit Ward zijn mani innocentes .

( Voor de belevenissen van Jerpoen verwijs ik verder naar eerdere  Blogberichten. Follow Jerpoen . Follow me. )

5 gedachtes over “Jerpoen is back in the bak

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s