Allumez le feu !

BE2AED04-2673-4228-96CB-86C47B39A0A2

Baasje is aan het doorslaan . Heeft zijn puntlaarzen een cowboyhoed en een daim gileetje aangetrokken . Sinds deze morgen tot nu , muziek op maximum volume . En het lijkt nog niet gedaan met zijn kuren . Roept tiert huilt schreeuwt als was hij een beste vriend verloren. Op TV kijkt hij naar iemand die zoals hem roept schreeuwt en tiert . Alsof hij ook een vriend verloren is .  Allumez le feu ! Terwijl  hij de open haard aansteekt . Allumez le feu ! Hij heeft tranen in de ogen . En er is  geen rook . Ik vraag me echt af welke vriend hij verloren is .

Arm baasje , arme vriend .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s