Eet meer plastic !

4C152AEC-5899-4186-906B-8C8F6C8EAE61.png

Ja , ‘k weet het . Ik zie er belachelijk uit . Mijn baasje heeft hem weer geamuseerd . Terwijl hij met dergelijke infantiele bezigheden bezig is , maak ik me zorgen voor hem . Van zijn en mijn bazin moet hij meer vis eten , en minder vlees . Geldt voor mij niet notabene . Heb geen embonpoint zoals baasje . Normaal op zijn leeftijd . Ik gun het hem . Mijn en zijn bazin gunt het hem dus niet . Meer vis eten !

En dan dit in de krant van dit week-end : « elke minuut worden wereldwijd 1 miljoen plastic flesjes gekocht . Slechts 7 procent ervan wordt gebruikt om nieuwe flessen te produceren . De rest beland op de afvalberg of in de oceaan . Tegen 2050 zal er in de oceaan meer plastic dan vis zijn . »

En gij nu . Baasje zal op 2050 -ocharme die onbezonnen vleeseter- en gelukkig maar voor hem , al onder ‘t gras of in d’as liggen .

Want ik hoor de bazen hun bazinnen in 2050 al dreigen : « als ge uw bord met plastic niet helemaal leeg eet , kunt ge’t vanavond vergeten »

De dinosauri ( ik heb Latijnse gedaan ) zijn voor minder uitgestorven .

Moraal van het verhaal : geef een man een plastic zak en hij eet één dag , leer hem plastic maken en hij eet zijn hele leven .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s