D’opwarming

13B86894-2C06-4A23-8A43-FCE5C702414EMijn baasje heeft me weer verplicht te poseren . Weetgewel . Wat facebookgedoe en zo . Ik vermoed waarom hij dat niet van zijn eigen smoel doet . Maar jullie ook waarschijnlijk . Taboe . Maar nog veel erger : hij stuurt me alweer blootsvoets-en lijfs in de sneeuw , terwijl hij er warm geduffeld in zit . En blootssnuits dus ook. Aangevroren . Ik ruik niets meer . Zelfs de appetijteleke kippen van de buur niet . En blootsoors . Toegevroren . Ik hoor geen vogel meer , laat staan die vervelende kat van onze buur . Neen doe mij maar snel wat opwarming van de aarde . Dan smelt ik weer tot leven . Kan ik de kippen stalken , de kat afblaffen . Dan hoef ik zo geen vacht . Zoals die ingeduffelde schapen van alweer de buur . Al blaten die ook al niet van de kou .

Ontmoeting met mijn buur dierenliefhebber , Patrick .

Een gedachte over “D’opwarming

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s