Snowwhite

2AF4D4D2-2481-4CAD-838C-A5C5555DF33B

« Hahaha , precies snowwhite  » ! Zei mijn kleuter van een baasje . « Geniet er maar van , witsnoetje » . Aandoenlijk al die troetelnaampjes . Belachelijk . Maar  sneeuw en ijzel ? Neen daar lach ik niet mee . Dan komen mijn trauma’s van kleine jongen naar boven . Ik wordt er ‘s nachts badend in het zweet (toppunt !) nog wakker van . D5F9AE37-A956-4A1C-A90F-25B620DBFE11«

« Zoooo schattig , zooooo lief . Goed zo Largo , blijf nog even liggen voor de foto …. » Stel je voor . Sinds die eerste winterdagen ben ik steriel geworden . Ze plakken er nog aan. Onverantwoord speelgoed . Dat ben ik  .

En het trauma werd me vanavond weer eens in de strot geduwd .

C06887DD-E908-44EA-A6D0-6E3E263055F7

Baasje was me buiten vergeten terwijl hij naar een reportage op TV keek : « Kunnen we de opwarming  van de aarde nog afremmen »?

Toppunt van cynisme , me dunkt .

(nvdr Fictie)

2 gedachtes over “Snowwhite

  1. dag Marc,

    iedere dag kijk ik of er een colum toegekomen is en dat is dan het eerste wat ik lees. Ze zijn formidabel. Niet stoppen Marc! Doe verder!

    groeten,

    Laurent

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s