Honden zonder papieren

1F44BD7F-EF3B-49F8-84D8-9DADE28FBF29

De mens doet er toch alles om, om in slechte papieren te geraken . Er uw g*t mee afkuisen , tot daar toe . Al vind ik dat noch hondig noch handig . Noch duurzaam . Zoveel bomen waar we anders onze poot op heffen om duurzaam en wild te kunnen k*kken . Weg . Omh*kken . Om k*k- en frauduleuze pa-na-ma of ma-na-pa of paradijs-van-adam-en-eva-papieren van te maken . De mens doet er alles om , om onze planeet naar de kluiten te helpen . Pardon , ik bedoelde : de kl*ten . Indignons- nous ! Honden zonder papieren . K*k er maar op los , op de mens in slechte papieren.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s