Katavlaamse Katastrofe . Een nieuw avontuur van Suske Puigdemont en Wiske Francken .

Vanavond hebben een  Catalaanse separatist en een Vlaamse tist  elkaar ontmoet in de Catacomben van een Vlaamse separatistische molpartij . Uw dienaar fake columnist was er alweer bij en verslaat voot u in praimtaim en in raszuiver nederlands het  gesprek dat in Catavlaams werd gehouden : «  Politiek asiel , als het moet zelfs in Molenbeek  ? Ja, komt ons goed uit . Maar op één enkele voorwaarden . Ge moet eerst een examen afleggen om uw kennis van de Nederlandse taal te bewijzen » …. ? « Frans nuttiger zegt u ? Neen , echt van geen belang in onze Deelstaat , daarbij Molenbeek moet Vervlaamsen …. « Ja inderdaad , Frans dat is zo een beetje gelijk Spaans bij jullie , klopt » … ? « Ja , je hebt het goed begrepen , vriend martelaar : in het  Koninkrijk der Blinden heeft de éénoog een blauw oog . Maar no pasaran , of hoe zeggen ze dat weer in het Catalaans »?

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s