Crise anthem

imageElk jaar zegt hij mij dat ik er mijn poot niet mag tegen heffen . Uit respect voor zijn zoon . Terwijl wij samen tegen zoveel bomen geplast hebben . Was dat ne tijd ! Om ter verst . Hij won altijd . Goed geschapen lijk zijn pa . Zegt zijn pa . Maar nen hond heeft ook zo  zijn gevoelens , niet waar ? En wat  is er voor een hond intiemer, sensueler , dan  zijn poot te heffen op een boekee bloemen voor een geliefde vriend ?  Maar … niet getreurd op deze Dodendagen . Straks als we op bezoek gaan bij zijn zoon om er de chrysanten te brengen , zal ik stiekem deze van Alois Van den Wynsberghe 1834-1917  , besproeien .Plastieke chrysanten , verkommerd en vergeeld . Ik vraag me trouwens af  of de achterkleinkinderen de concessie gaan verlengen … we zien wel volgend jaar , als mijn baasje weer chrysanten koopt .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s