Apporte !

imageHij had het weer over het einde van de Indian Summer . Dit zou de laatste avond zijn . Het  einde van mijn avondwandelingen . Hij had het over het winteruurtje en de nacht als vieruurtje . Dreigende taal . Noord Koreaans of Catalaans , zoiets . We lachen ermee , maar we weten dat er iets gaat gebeuren . Onherroepelijk . Ik heb nochtans niets gemerkt  vanavond . De hele wandeling door genoten , gesnoven , geroken . Wild leeft  . Wilde kastanjes leven  . Tenminste als mijn baasje erop schopt en me illusieloos ” apporte !” roept  . Wat is me dat nu voor een taal ? Wordt nog net gedoogd voor de Mohikanen in mijn chique gemeente . Apporte . Akkoord , maar doe mij dan eerder een fazant of een patrijs … De Indian summer is misschien voorbij . Kan zijn . Maar voor mij begint nu het echte feest . Het wild Feest . Ik snuffel  , ik wroet , ik ruik dat er iets gaat gebeuren . Apporte ? Ja , dat zien we dan nog wel .

Een gedachte over “Apporte !

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s