Indian Summer

IMG_0347.JPGDe zondagkater valt me weer lastig . Cowboy en indiaantje spelen met mij . Ik zie er misschien wel uit als een stoere cowboy , maar ik voel me eerder de gestalkte indiaan . Poesouffa noemt de stalkkat . Een ex speler van een toekomstige ex eerste divise voetbal ploeg . Ik vraag me trouwens af of onze (ik meen het ) fantastische dierenvriendburen hun schapen ook voetballersnamen  gegeven hebben . Met als toetje zo’n ingeschoren blauwwite schapenhanekam om mij te intimideren . Pff …die hennen van hen , zonder  hanekam , zijn dan appetijtelijker .

Maar terzake . Cowboys en Indianen dus … dat die Indian Summer maar rap voorbij is . Dan is er buiten geen kat meer te zien en is het geen weer meer om een hond buiten te laten .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s