Met alle burgers , maar niet met mijn baas .

Ik ben akkoord , ik zie er niet al te vrolijk uit . En bèn ook niet al te vrolijk . Er zijn hier redenen toe . IMG_0324Als het zo verdergaat kan ik evengoed mijn onderliggende bovenafgebeelde pelouse beginnen opeten  . Uit solidariteit met mijn baasje . Deze kreeg van de bazin van mijn baas het volgende voorgeschoteld :

IMG_0325Oehlahlah die smiley ! Wekte bij mij al wantrouwen . Hier zit iets achter . Een paard van Troje . Een vegetarisch paard . Ik herinner me nog het trauma die de pastinaakburger bij mijn baasje heeft veroorzaakt . Twaalf maand anorexie , gevolgd  door achttien maand buikloop . Daar neem je toch geen loopje mee, maar baasje is wel afgevallen . Dat is waar. Dus : WTBW en wat de deugden van de pastinaakburger voor mijn baas aan de bazin van mijn baas heeft bevestigd .

Afijn, mijn baas moet tijdens zijne congé  zijn bijgekomen want , er is vanwege bazin van baas onverwacht een nieuw Veggie offensief gestart .

Terwijl baasje aan de rand van een nieuwe anorexische aanval dus moedeloos de smiley zat te ontsmilen , ben ik in de vuilbak gaan snuffelen , en wat vind ik daar , stiekem weggemoffeld tussen pompoen- en zoete kartoffelschillen ? Ja juist :

IMG_0326Linzenburger . Goedgekeurd door de European Vegetarian Union . Dan weet ge het zeker ? NIET TE ETEN ! Zelfs geen hond wilt dat . Ik die deel uitmaak van een edel hodennras dus zeker niet . Ik blaf mijn baas het imminent veggie gevaar aan . IMG_0327.JPG

We lopen naar de haag en kieperen de rest bij de kippen van onze buur , die er als de kippen bij zijn om al het bewijsmateriaal te doen verdwijnen . Good girls . Nu nog hopen voor die kippen dat het de fipronil effekten neutraliseert. Zo worden ze gespaard van het spit .  Mijn baas en ik gaan ze nog nodig hebben de komende dagen .

“Kom Largo , we gaan naar ’t frietkot ” en kwispelend spring ik op de achterbank van de auto .

Een gedachte over “Met alle burgers , maar niet met mijn baas .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s