Low cost terror

We zijn allemaal wel wat hypocriet verslaafd aan low cost  . Low cost kleren die door uitgebuite bange bangladese kindarbeiders worden gestikt . Low cost junkfood door planeetopwarmende CO2 schetende runderen geproduceerd . Low cost reizen met   CO2 emissierijke en afgedankte vliegtuigen gepiloteerd door onderbetaalde piloten ( volgens mij zijn het ook bangladezen , die sukkelaars zijn echt niet op de juiste plaats geboren , zoals wij nette AVVK-ers ) . Wie niet schuldig is werpe de eerste low cost steen , zoals een IS-er op zijn overspelige (of onderspelige als ze met z’n kl… gerammeld heeft , wat welbestookt is ) vrouw .

Wel , over de IS geproken , die hebben nu ook low-cost terrorisme uitgevonden . Nadat ze van Molenbeek tot in Tikrit van Tripoli tot Tripotoli van hun  geheime schuilplaatsen zijn verdreven , zijn ze aan herbronning toe en willen ze ook wat verse mediterrane zeelucht  opsnuiven . Ne terrorist wilt ook wat en heeft  het deze dagen niet makkelijk . Met nu bijna één aanslagmelding per dag is er veel concurrentie op de terreurmarkt . Bijgevolg : die premie van duizend maagden gaan ze met meer en meer terroristen moeten delen . Wat de job minder attractief maakt . Want :  al vermenigvuldigen zich de terroristen , maagden vermenigvuldigen zich per definitie niet . Zelfs in terrorisme is de wet van vraag en aanbod onverbiddelijk.

Dus diversifieren . Op zoek naar disruptive terrorisme . En low cost . Want die sukkelaars hebben geen middelen meer . Behalve nog wat sponsorgeld van wat Saudi’s en Qatarezen  , Qataracten en andere Raqqers uit Raqqa , zijn ze blut .

Geen nine eleven gedoe meer  . Dat was tenminste spectaculair ! Een Boeing of twee drie , een Pentagon , een Twin Towers of twee . Gelukkig waren er maar twee of ze hadden nog een Boeing nodig . De Gouden Tijd van het terrorisme . Met de Bush familie die konstant het vuur onder the bush onderhield . Heerlijke  cowboy en indianen verhalen . The bad and the worse . En wij applaudiseerden !

Dat is sinds de crisis van 2008 allemaal gedaan . Geen petrodollars meer .Zelfs de Saoudies investeren liever in Belgische voetbalspelers  dan in de veelvuldige kleinkinderen van Ossama  Bin Laden .

En ja , sinds  de Promendade des Anglais is daardoor een  downgrade naar low cost terror ingezet  . Huis-tuin-en-keuken terrorisme . Een gestolen vrachtwagen , een handvol  in een Molenbeekse appartmentje  zelfgeknutselde  spijkerbommen en granaten en een dolk of twee . Van de emir , ehmaar  , Omar , zomaar gekregen .

Dan op de Kerstmarkt in Duitsland . En in fine op DE Ramblas .

Drive in low cost terreur .

Die van de Ramblas die hebben blijkbaar zelfs  geen rijbewijs C  kunnen stelen . Dus stalen  ze dan maar gewoon  een bestelwagentje waar hopelijk een rijbewijs B in lag

Om dan zorgeloos met de VVV (vier vijf vrienden ) uit  Molenbeek of Tripotoli naar de hoofdstad van Catalonia af te zakken om  daar de toererrist te gaan uithangen en zodoende , wat  overblijft van de duizend maagden binnen te doen .

Duizend maagden tegen een  goed dozijn ongelovige toeristen  . En wat collateral  gekwetsten . Low cost . Max profit .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s