Sabbatical

IMG_0323.JPGJa , hij is terug uit congé . Maar ’t heeft hem geen deugd gedaan . Voor de congé was het te warm om te gaan wandelen . En nu zegt hij dat hij teveel werk heeft in de tuin . Mijn uuge ! Hij ligt hier weer te liggen aan dat water dat niet te drinken is by the way  . Terug van weggeweest . Hij heeft hem ne sabbatical genomen . Zo ne lange congé zoals de politieke mandaatcumulards . Maar met zijn netto spaarcenten na belasting betaald , voegt hij er telkens met nijd aan toe . Ja , zegt hij , die belastingen dienen om die mandaatcumulards hun congé te betalen . Allez , hij maakt er weer een imbroglio van en op het einde van zijn verhaal eindigt  het altijd met Kim ( Clijsters ? ) en zijn  (vermoedelijk tennis ) raketten die wereldoorlog drie tegen Donald ( die tennisspeler ken ik niet )  gaat ontketenen . Ik snap hier niet veel van , maar daarom ben ik ook maar een hond . Baasje voegt er dan meestal aan  toe dat WO III trouwens allang is begonnen  , maar we weten het nog niet . Afin , mijn baas en ik Wel ,en de IS ook .  Maar  jullie  tot op vandaag niet . En nu wel , dus  . Een verwittigde Largos’colum lezer is er twee waard . WO III : stel je voor , allemaal een atoomschuilkelder bouwen … en vooral  ! Geen  wandelingen  meer . Maar waarom gaan we dan vandaag niet nog efkes wandelen  , voordat Kim  aan Donald die Ace serveert  ?

2 gedachtes over “Sabbatical

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s