Once upon a time in the mest

Niets dat brand in deze komkommertijd . Laat Trump verder Trumpen , de Brexiters zich verder Brexiteren . In Schepdaal , we hoeven u er niet op  te duiden  dat dit een deelgemeente van Dilbeek is , wat er trouwens niet toe doet , was er gisteren wereldnieuws . Vergeet de terugname  van de stad Oms op de IS ,  slik de Fibronyl in uw zondags eitje in alle onschuld door . Dit stelt niets voor ten opzichte van wat deze morgen in de Zondagskrant stond . In de Zondagskrant strond , moet ik eigenlijk schrijven . Heb je het niet geroken trouwens ? Schepdaal , deelgemeente van Dilbeek trouwens , moet het verdomme nog eens gezegd ? In de Overveldestraat dan nog . Stel je voor . Daar is gebeurd  wat de ongevoeligste neusharen van de daar thuishorende  of neuzende Vlaming tot in de Vlaamse hemel doet rijzen . Allez, toch voor degenen die er al niet op reis zijn . En dan nog … gezien de wind van het Oosten komt , kan ik me inbeelden dat mijn chique vrienden in Knocke-le-Zoute wel een poepje ruiken terwijl ze aan hun straciatella van La Post likken. IMG_0317

Een gedachte over “Once upon a time in the mest

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s