Dry dog

IMG_0307.JPGOok zo ne droge mond ? Je hebt hot dogs , dry docks en dry dogs . En dan heb je mij : een hot dry dog . Telt voor dry.

Allemaal de fout van Donald,  zegt mijn baasje . Dat twitterend , kwetterend amerikaans eend .

Wilt de wereld met steenkool verwarmen . En daardoor zijn de temperaturen prompt met tien graden omhoog gegaan . Stond zo in mijn baasjes’ lievelingskrant : DLL “De Laatste Leugen ” . Die nemen de leugentweets van den Duck eent op eent over ( tweet op eent is tweet ) en vermenigvuldigen hem met tweets . Tweet maal tweet is viert. Vierdubbele leugen . Daar snoepen wij van . Elke dag . Dat slikken we maar . En zonder water . Dry dog . Nog erger dan Martini.

Wa ne droge mond heb ik toch !

Zeg , en heb je de plouse van mijn baasje gezien ?  The bush of St Martens Latem . La dune de Pylatem. En we zullen zoals de Westvlamingen binnenkort onze tuinen en planten niet meer mogen besproeien met water. Tuurlijk . Die Duck heeft iets tegen planten . Dat eend is een ca-rnivoor vermoedelijk ook -nibaal . Zijn vrouw gezien ? Om op te eten . Waarbij natuurlijk de bedenking in mij opkomt dat al die silicone toch niet te chewen moet zijn . Of niet te pruimen , zoals met pruimtabak .

Terzake . De opwarming van de planeet is een feit en slaat zelfs toe tot onder de verfrissende vleugels van de Molen van Sint Martens Latem . De Daikin van de loftecologisten . ( deze hic et nunc uitgevonden quote zal historisch worden en mij in het kollektief geheugen bestendigen . Read my droge lips )

Ik krijg et dorst van , van al die zever . Nu ,  voor ik jullie gerust laat met uw laatste glas water , nog  snel een laatste insider beurstip , teneinde er financieel warmpjes bij te zitten  voor de zondvloed . En rijk ten ondet te gaan .

Koop NU : Spa , Bru , Perrier . En als er niets meer betaalbaar is , waarom niet : Straal Bronnen .

Merci Donald .

Allez , santé!

IMG_0309.JPG

’t is toch nie waar zeker , weeral leeg ….

Baasje ? Baaa-aaasjeeeuuh !!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s