De hamac maniac ( een nieuw avontuur van Suske en Wiske )

imageDe hond is gaan wandelen . Eindelijk eens de tuin voor mij alleen . Tegen mijnen boom staan pissen , zonder dat hij er zich mee moeit . ‘T is hangmat weer . Alweer . Ik voel me heerlijk hangjongend als hangoudere . Lazy . Languit liggend  in mijn hangmat .

The hamac maniac .

Ik hoef niet te staan . Je staat voor niets in je hangmat . Zowat rondhangen .                     ” Glander ” zeggen de Franse eikels  . “Chillen” zeggen de Eskimo’s . En de Chilenen zeggen waarschijnlijk ” Eskimo “. Maar dat laatste weet ik niet zo zeker .

De hond is gaan wandelen . Weg . Snuffelen . Kwispelen . Druk doen . Hyperkineten . ADSD-en. Konijnen jagen en GAS boetes vangen .

En ik mag hier nu lekker afgemat hangmatten . Echec et matten .

Wat zou er nu gaande zijn in de wereld ? Vanuit een hangmat lijkt dat alles wel relatief . Zijn de Sossen nu al geimplodeerd ? Qu’est-ce qu’on s’en fout vanuit mijn hamac . Heeft Poetin  de CIA nu helemaal  geinfiltreerd ? ‘T zal me barbecueworst wezen vanuit mijn lazy hangmat . Ik sta lekker voor niets . Ik hangouder hier maar . Zonder mening . Plein de je m’en foutisme . Voor een wijl .

De hond komt weer . Kwispelt me bijna uit mijn hangmakgemak . Geen gekak . Wel gekwijl.

Is het de opkomende storm ? Mijn hangmat schommelt langzaam heen en weer . Als de deining van het leven . Heen en weer .

Heen en weer  .

En dan vraag ik me af  :

Zou de koers van de hangmat nu op zijn laagst staan op de beurs van het geluk ?

Moeten we nu instappen ?

Een gedachte over “De hamac maniac ( een nieuw avontuur van Suske en Wiske )

  1. Je moet vooral blijven waar je nu bent volgens mij . Misschien nog een hortensia tussen de tenen steken , dat maakt het plaatje compleet …

    Verstuurd vanaf mijn iPad

    >

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s