Hallo kroket

imageHallo kroket .

Lap , ik ga weer met krampen zitten vannacht . Ik geloof dat mijn baasje in belastingsstaking gaat . Ik was net mijn laatste kroketten aan het verorberen , toen hij zijn bruine belastingsomslag vloekend in de vuilbak kieperde .

Huhhh ?

Hij verantwoordt zich als ik verbolgen , wegens de storing tijdens mijn ritueel avondmaaltijd , omkijk :

” Het stinkt naar rottigheid . Loft profitariaat . Van Toscaanse landgoeden naar daklozencentra . Elk zijn thuis , betaald met geld van de belastingbetaler . There’s something rotten in wat er overblijft van Belgie . Een Rode Keizer ,een Bruine Fuhrer , wat Blauwe Windvanen en een Oranje Haan die maar wat gefrustreerd blijft kraaien : Kukelecocuuuu. Un grand coup de pied dans leur … “!!!!

Hallo kroket !

Geen honger meer.

IMG_0304                                                                                                                                           Ik vind dat mijn baasje wel een punt heeft . Aldus : Indignez-vous . Gooi uw belastingsbrief en hiermee hun loftmaandloon van 11000 euro netto per maand in de vuilbak .  Burgerlijke ongehoorzaamheid. Ga met de Polen in het zwart gaan werken . Of met de Zwarten in Polen . ‘T is mij gelijk . Maar geen belastingen betalen in België . Stop met uw poen aan die profiteurs te geven. Uw poen die aan het bemesten van de slechte wijngaarden van een blauwe Euromohikaan of aan de aanleg van het nieuwe dak voor het kraakpand van een afvallige Rode Bruxitburgemeester besteed  wordt .

Hallo kroket ….!

Wil er bij ons ook eens een Emmanuel opstaan ? Voor de verandering  .

Hallo boursin !!!

IMG_0305

 

2 gedachtes over “Hallo kroket

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s